به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شیراز؛ رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان فارس گفت: از این تعداد دانش آموز استثنایی 5 هزار نفر در مدارس خاص استثنایی و 3 هزار نفر به صورت تلفیقی همراه با کمک های توانبخشی، پرورشی و آموزشی در مدارس عادی تحصیل می کنند.
رستم اکبری زاده افزود: 4 هزار نفر علاوه برتحصیل در مدارس عادی در مراکز ویژه مشکلات یادگیری رفتاری خدمات تخصصی دریافت می کنند.
وی بابیان اینکه به 7گروه کم توان ذهنی، نابینا، ناشنوا، چند معلولیتی، جسمی و حرکتی،اختلالات رفتاری و اوتیسم در استان فارس خدمات رسانی می شود، از افزایش 8 درصدی دانش آموزان استثنایی درسال جدید با توجه به ثبت نام این دانش آموزان در مقطع پیش دبستانی خبر داد و افزود: امسال حدود هزار و937معلم به صورت پاره وقت و تمام وقت برای تدریس دانش آموزان استثنایی پیش بینی شده است.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان فارس، توجه به حقوق دانش آموزان استثنایی به عنوان عضوی از جامعه و پرهیز از نگاه ترحم آمیز به این دانش آموزان را از خواسته های آن ها دانست و تصریح کرد: در 15 سال اخیر دانش آموزان دارای کم توان ذهنی امکان ادامه تحصیل را فقط تا مقطع پنجم ابتدایی داشته اند اما اکنون با راه اندازی مدارس راهنمایی و کارگاه های کار و دانش امکان ادامه تحصیل برای آن ها فراهم شده است.
رستم اکبر زاده به برخی خدماتی که در سال جدیدی تحصیلی به دانش آموزان استثنایی ارایه می شود اشاره کرد و تصریح کرد: پرداخت کمک هزینه سرویس حمل ونقل،اختصاص توانبخشی بودجه بیشتر برای آموزش جامع و همچنین ایجاد فضای آموزشی برای ادامه تحصیل دانش آموزانی که در شهرستان های استان، ششم ابتدایی خود را به پایان رسانده اند از خدماتی است که اداره آموزش وپرورش استثنایی استان فارس در سال جدید در نظر گرفته است.
انتهای پیام/ر