به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
گرگان؛ این روزها که استان گلستان خود را برای آغاز کشت کلزا آماده می کند بد نیست اگر شما درباره فواید بیشمار این دانه ی روغنی که اتفاقا محصولی استراتژیک هم هست بیشتر بدانید.
چربی اشباع شده روغن کلزا در مقایسه با روغن زیتون 6 درصد است، همچنین اسیدهای چرب امگا 3 در آن 10 برابر بیشتر و ویتامین E هم در آن 50 درصد بیشتر است.
اين روغن با داشتن بالاترين ميزان چربيهاي غيراشباع مفيد و عاري بودن از كلسترول از ابتلا به عوارض قلبي- عروقي جلوگيري ميكند و در تقويت سيستم ايمني، كنترل قند خون، كاهش خطر سرطان، تصلب شرايين و كنترل قند خون نقش بسيار مهمي دارد، همچنين حضور ماده شيميايي كولين و مشتقات آن از بيماري كبد چرب جلوگيري كرده و در به تاخير انداختن اختلالات آلزايمر نقش اساسي دارد.
اين روغن محدوديتي در نحوه مصرف نداشته و ميتواند در طبخ غذا، همراه سالاد و حتي در تهيه انواع كيك و شيرينيجات مورد استفاده قرار بگيرد. مصرف روزانه يك قاشق غذاخوري از اين روغن براي بهرهمندي از خواص آن توصيه ميشود.
انتهای پیام//