به گزارش خبرنگار حوزه سیاسیون در فضای مجازی گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید عزت الله ضرغامی رئیس اسبق رسانه ملی با انتشار عکسی از نوه خویش درباره آثار تربیت درست کودک مطلبی منتشر کرد و عنوان کرد که انسان در سنین طفولیت و کودکی مظهر تغییرات فیزیکی، فکری و روحی، روانی است. کودک، موتور یادگیری است. دائماً میآموزد. به همین دلیل رفتار با کودک فوقالعاده مهم است.
ضرغامی نوشت:
تغییر!
میلاد با سعادت امام هادی (ع) ، را به همه همراهان عزیز تبریک می گویم .
ایشون آقا ابوالفضل، صاحب خمیازه هستند. ظرف چند ماه طوری تغییر کرده که قابل شناسایی نیست! قدرت خدا!
انسان در سنین طفولیت و کودکی مظهر تغییرات فیزیکی، فکری و روحی، روانی است. کودک، موتور یادگیری است. دائماً میآموزد. به همین دلیل رفتار با کودک فوقالعاده مهم است. چون مثل نقش در سنگ تا آخر عمر حتی باقی میماند. مراقب باشید.
یکی از نوهها، اخیراً یک کلمه منشوری یاد گرفته که دائماً تکرار میکند!! وقتی میهمان میآید، همه فکر و ذهن اطرافیان این است که این کلمه تکرار نشود! نمیدانم از کی یاد گرفته! خدا بخیر کند!
*** پی نوشت***
.
از آسیبهای مدیریتی، تغییر در رفتار و سلوک آدمهاست! به همین سادگی! این طبیعی است که اگر فردی به مسئولیت رسید وقت کمتری برای صلهی رحم، دید و بازدید با دوستان و خویشان داشته باشد. اما دلیل نمیشود که اخلاق و رفتار او نیز تغییر کند. اتفاقاً هر چه مسئولیت بالاتر رود، لذت تواضع و فروتنی بیشتر میشود.
مدیران زیادی را میشناسم که پس از تغییرات فضای سیاسی و یا مدیریتی به کل با گذشتهشان متفاوت شدهاند. حتی سلام آدمها را به گونهای با حرکات سروچشم و ابرو پاسخ میدهند که نزدیک است جانشان دربیاید!
یکبار مجبور شدم به یکی از بزرگان مجلس ششم، که قبل از ورود به مجلس، رابطه بسیار صمیمی و خوبی داشتیم، همین مسأله را با صراحت تذکر دهم.
متأسفانه حسادتها و رقابتهای نازل و چندشآور در میان آدمها به قدری زیاد شده که بعضی فقط به دنبال پست بالاتر هستند تا قدری از آلام روحی خود بکاهند! این خیلی بد است.
این مسأله؛ اصولگرا و اصلاحطلب و معتدل! نمیشناسد. گرفتاریم!
اصطلاح «عفطه عنز» یعنی آب بینی بز! نهایت تحقیری است که حضرت علی(ع) نسبت به امور دنیا و در پاسخ به کسانی که پس از 25 سال دوری از مسئولیت، به او روی آوردهاند، میدهد.
خطبه شقشقیه در نهج البلاغه را بخوانید. پذیرش مسئولیت بر اساس تکلیف الهی یک مسأله است و دل نبستن به زرق و برق دنیا و خم و راست شدن دیگران مسألهای دیگر.
انتهای پیام/