به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ جهانگیر مرادی دلیل ترس کلاساولیها از مدرسه را نشات گرفته از رفتارهای خانوادهها دانست و افزود: وقتی خانوادهای فرزند خود را تهدید میکند که اگر فلان کار را انجام دهی به خانم معلمت میگویم به طور غیر مستقیم او را از معلم و مدرسه میترساند.
این روانشناس با بیان اینکه اگر روزهای اول مدرسه به کلاساولیها سخت بگذرد تا مدتهای زیادی از درس و مدرسه بیزار خواهند شدافزود:ناخن جویدن، اضطراب و گاه حتی شروع شبادراری در کلاساولیها نشانههای ترس و واهمه او از مدرسه و کلاسدرس است.
مرادی در ادامه از خانوادهها، مدیران و معلمان کلاساولیها خواست تا در هفته اول مدرسه بهگونهای با کلاساولیها برخورد داشته باشند تا در این شرایط حساس که آنها نخستین تجربههای رسمی دوری از والدین و خانوادههای خود را کسب میکنند آرامش داشته باشند.
این روانشناس در ادامه توصیههایی را نیز برای روز اول مدرسه داشت و گفت: نیازی نیست که کلاساولی ها روز اول مدرسه همه وسایل خود را به مدرسه ببرند زیرا این روز روز یادگیری نیست و روزی است که باید برای کودک جذابیت داشته و او را به درس و مدرسه علاقمند کند.روزهای اول مدرسه باید دارای تعداد زنگهای تفریح بیشتری برای کلاساولیها باشد
مرادی در ادامه از معلمهای
کلاساولی نیز خواست تا روزهای اول مدرسه را با لباسهای شاد و چهرههای پرانرژی
سرکلاس درس حاضر شوند و با ایجاد محیط شاد و با نشاط دانشآموزان را مجذوب درس و
مدرسه کنند و باید معلمهای کلاساولیها هر زمان که دانشآموز خواست به او اجازه
ترک کلاس را بدهند.
انتهای پیام/پ