![قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۳۰ بهمنماه ۱۴۰۳](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/30/20359711_703.png)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مهدی بقایی گفت: به منظور دستیابی به مدیریت جامع و نظام مند، ایجاد هماهنگی و پرهیز از اقدام های موازی و نیز فراهم ساختن بسترهای لازم جهت ایجاد منظر شهری زیبا و با هویت ایرانی اسلامی در مناسبت های مذهبی- ملی، ستاد آذین بندی شهرداری اصفهان با مصوبه شورای تبلیغات و شورای معاونان تشکیل شد.
وی افزود: گرامیداشت مناسبت های ملی و مذهبی، افـزایـش نشاط و شادابی در شهروندان و هویت بخشی به سیمای شهر در راستای فرهنگ ایرانی- اسلامی از اهداف ستاد آذین بندی اصفهان است.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان بیان کرد: استفاده بهینه و هدفمند از تجهیزات و امکانات موجود، حداکثر بهره مندی از طرح های خلاق و نوآور، مشارکت شهروندان، هیئات و مراکز فرهنگی مردمی، استفاده از توانمندی های شهرداری های مناطق و سازمان های مرتبط و توجه به تدوین دستورکارها، نظام نامه ها و ضوابط مربوط را از سیاست های این ستاد می باشد.
بقایی گفت: ستاد آذین بندی شهرداری اصفهان با بهره گیری از ابزارها و روش هایی از جمله نمادهای شهری، نورآرایی، تبلیغ های شهری، جشنواره، فراخوان و مسابقه های مختلف به فضاسازی، آذین بندی و تبلیغ ها در سطح شهر خواهد پرداخت.
گفتنی است: ستاد آذین بندی شهرداری اصفهان همزمان با عید
سعید غدیرخم و فضاسازی و آذین بندی ویژه هفته دفاع مقدس کار خود را در شهر آغاز می
کند.
انتهای پیام/م