مهندسی شاخه بسیار پیچیده‌ای از علوم است، اما آیا می‌دانید کدام کشورها دارای بیشترین مهندس تربیت‌شده طی یکسال هستند.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آیا می دانید کدام کشور دارای بیشترین مهندس فارغ التحصیل در طول یک سال است؟ ایالات متحده آمریکا؟ نه. ژاپن؟ نه. این دو کشور شاید جزو لیست باشند اما دارای رتبه نخست در خصوص دارا بودن بیشترین مهندسان تربیت شده از دانشگاه نیستند.

بر اساس گزارش موسسه آمار یونسکو کشوری که دارای بیشترین مهندس فارغ التحصیل در طی یکسال است، کشور روسیه می باشد. ایالات متحده آمریکا و ایران رتبه های دوم و سوم را به خود اختصاص داده اند. بر اساس این گزارش کشور روسیه با تربیت حدود 500 هزار نفر مهندس رتبه نخست را در اختیار دارد و کشورهای آمریکا و ایران با تربیت تقریبا 250 هزار نفر مهندس رتبه های دوم و سوم را در اختیار دارند.

10 کشوری که دارای بیشترین مهندس تربیت شده در جهان هستند


اما کشورهای چین و هندوستان که دارای بیشترین جمعیت جهان هستند در کجای این لیست قرار دارند؟ قطعا این دو کشور هم می بایست در لیست قرار می گرفتند اما هیچ آماری در این خصوص (تعداد مهندسان فرغ التحصیل)  از این دو کشور وجود ندارد. طبیعی است که از تعداد مهندسان کشورهای آمریکا و ژاپن کاسته شده است اما جالب است که تعدادی از کشورهای در حال توسعه  جز 10 کشور نخست در این  لیست هستند. کشورهایی مانند ویتنام و اندونزی  دارای حدود 100 هزار نفر مهندس تربیت شده در سال هستند. این یک شاهکار است.

10 کشوری که دارای بیشترین مهندس تربیت شده در جهان هستند

بر اساس گزارش مجمع جهانی اقتصاد، فاکتور اصلی برای اختراعات، رقابتها و پیشرفت در قرن 21 ، استعداد خواهد بود. بر اساس این اطلاعات به نظر می رسد کشورهای در حال توسعه مانند ایران، اندونزی و ویتنام آینده بسیار درخشانی را پیش رو خواهند داشت.



گزارش: حسین فلاحی


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۶ ۱۶ بهمن ۱۳۹۶
ایران در این رتبه بندی نیست؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۶ ۱۶ بهمن ۱۳۹۶
با سلام و احترام می خواستم بگویم باید انتصاب ها براساس شایستگی و تخصص باشد تا بیکاری هم از کشور ریشه کن شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۱ ۳۰ شهريور ۱۳۹۵
سلام دوستان من در دانشگاه علمی و کاربردی تحصیل کردم به شخصه برای مدرک نرفتم برای علم رفتم نمیگم در حد دانشگاه دولتی وچند تای دیگه بود اما سطحش خوب بود و خب بستگی به خود آدم داره بعضی ها الافن میان دانشگاه خوش بگذرونند بعضی ها فقط واسه مدرک میان اما بعضی ها میان تا حداقل چهار تا چیز یاد بگیرند مهم طرز فکر انسان در ایران آموزش و پرورش از ریشه مشکل داره خود من یکی از افرادی هستم که بخاطر آموزشهای اشتباه و نبود فردی که منو راهنمایی کنه خیلی از مسیر درست تحصیل و کار دور شدم اما شکر خدا کمی با پشتکار خودم تونستم اینو جبران کنم هر چند هنوز نتوانستم از نظر خودم به توفیق چندانی برسم آمارهمیشه نشون دهنده ی همه چیز نیست مثلا ایران تو تحویل دادن مهندس شاهکار کرده اما هیچ فکر کردید اکثر این مهندسا به خاطر وضع بد اقتصاد و بیکاری به کار گرفته نشده یا اصلا تو رشته ی خودشون فعالیت نمیکنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۹ ۲۶ شهريور ۱۳۹۵
مهندسان بیکار نظام مهندسی
Germany
ناشناس
۰۲:۳۲ ۲۶ شهريور ۱۳۹۵
وقتی صندلی دانشگاه بیشتر از متقاضی باشه همین که میبینید میشه...
یعنی این افتخاره الان؟!! مهندس بیکار وعلاف داشتن کجاش افتخاره؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۴ ۲۶ شهريور ۱۳۹۵
کیفیتش رو هم باید در نظر گرفت. ما تو ایران مهندس برق داریم که دانشگاه دارقوزآباد سفلی بدون کنکور قبولش کرده و بعد از چهار سال مشتق ایکس دو رو هم بلد نیس حساب کنه!!!! بهش هم میگن مهندس برق!!!! تو ایران بجز دانشگاه های دولتی و چند تا دانشگاه غیر دولتی بقیه مهندساش در حد همون دیپلم و کمتر هستن!!!! اینجور مهندسا میخوان اختراع و اکتشاف کنن؟؟ زهی خیال باطل!!!!
آخرین اخبار