به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
گرمسار ، دکتر علی قندالی معاون اداره دامپزشکی گرمسار با اعلام این خبر گفت : 120 کیلوگرم زرده و سفیده پاستوریزه تخم مرغ ، طی بازدید های دوره ای از یک واحد شیرینی پزی در شهرستان گرمسار مشاهده و بدلیل انقضای تاریخ مصرف ، توسط کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت فراورده های خام دامی این اداره ضبط و پس از انجام فرایند اداری به شیوه بهداشتی معدوم گردید.
وی در ادامه گفت: نظارت بر سلامت فراورده های خام دامی یکی از وظایف مهم کارشناسان اداره دامپزشکی می باشد که ارتباط مستقیم با بهداشت و سلامت جامعه داشته بنابراین با دقت و حساسیت ویژه و به صورت مستمر اجرا می گردد.
دکتر قندالی افزود: تخم مرغ مایع یکی از مواد اولیه مورد استفاده بسیاری از واحدهای تولیدی از جمله شیرینی پزی ، کارخانجات تولید کیک ، بیسکوئیت و... می باشد که در صورت عدم نظارت و استفاده از تخم مرغ فاسد و یا آلوده می تواند منجر به مسمومیتهای غذایی در مصرف کنندگان بویژه کودکان گردد.
انتهای پیام / ه