یکی از خاطرات به یادماندنی گردشگران خارجی از سفر به کشور چهار فصل و اساطیری ایران خوراکی های خوشمزه آن است .خوراکی هایی که از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب با عوض شدن اقلیم تغییر می کند و سفره ایرانی را پر و پیمان تر.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همين چند وقت پيش نشريه تلگراف 10 دليل خوراكي آورده بود كه به خاطر آنها هم كه شده گردشگران بايد به ايران سفر كنند و طعم شگفت انگيز خوراكي ها ي ايراني را تجربه كنند.

به گفته نويسنده اين گزارش در ایران گردشگران می توانند مانند یک پادشاه از غذا های متنوع ایرانی لذت ببرند؛ غذاهایی مانند: کباب های آبدار و زعفرانی، خورشت های آبدار با تکه های گوشت و شیرینی های پر شده با کرم های خوش طعم!

از كباب و معروفيت و محبوبيت آنها در بين گردشگران ايراني و خارجي كه بگذريم غذاهاي ديگري هم هستند كه طعم آنها زير دندان گردشگران خارجي مانده است . در ادامه درباره چند خوراكي خوشمزه و محبوب خواهيم گفت كه در ليست محبوب ترين غذاهاي ايراني گردشگران خارجي جا خوش كرده اند. با ما باشيد:

خورش فسنجان

این خورش خوش طعم، با طعم ترش و شیرین خود توانسته محبوب ترین غذای ایرانی در سايت فود ري پابليك(food republic (شناخته شود. این خورش که از گردوی چرخ شده و رب انار و شکر به همراه گوشت مرغ یا گوشت چرخ شده تهیه میشود یکی از غذاهای لذیذ ایرانی است.

خورش بادمجان

بادمجان یکی از پرطرفدار ترین غذاهای ایران است. کمتر کسی می بینید که طعم بی نظیر بادمجان را نپسندد. این خورش خوشمزه و لذیذ که از بادمجان های سرخ شده به همراه گوجه فرنگی و گوشت طبخ میشود هم به همراه برنج و هم با نان سنگگ و سبزی سرو میشود که بی شک هر کسی که یک بار آن را امتحان کرده باشد شیفته ی طعم آن میشود.

قورمه سبزی

این خورش اصیل ایرانی جزء غذاهای لذیذ کشور است. خورشت سبزی عطر و طعم بی نظیری دارد و از ترکیب لوبیا قرمز، سبزی خورشتی، گوشت و لیموی امانی تهیه میشود و به همراه برنج ایرانی سرو میشود. تازه پختن و جا انداختنش هم آداب دارد و كار هركس نيست.

باقلا پلو

باقلا پلو با ماهیچه هم چنان در سفره ايراني دلبري مي كند و گردشگران خارجي موقع ميل كردن آن بايد مواظب انگشتانشان باشند. باقلا های سبز و زرد در میان برنج ایرانی همراه با سبزی معطر پلویی و زعفران که همراه با کره یا روغن حیوانی طبخ شده است و همراه با ماهیچه سرو میشود جزء غذاهای بی نظیر ایران است.

جواهر پلو

یک پلوی لذیذ ایرانی که ترکیبی از برنج ایرانی به همراه خلال پسته، خلال بادام، هویج، پوست پرتغال، زرشک و زعفران ایرانی است. ایرانی ها برای تعادل در طعم این غذا زرشک را به همراه مقدار کمی شکر تفت میدهند.

زرشک پلو

این غذای خوشمزه ایرانی ترکیبی از برنج و زرشک است که در کنار مرغ سرو می شود این غذای مجلسی كه خوراك عزا و عروسي است در ایران و بین مردمان کشور نیز طرفداران زیادی دارد .

در ليست غذاهاي محبوب ايراني بين گردشگران خارجي جاي بسياري از غذاهاي محلي كشورمان خالي است. وقت آن است كه سرآشپزان ايراني دست جنبانده و منوي رستوران ها را با غذاهاي ناب محلي پر و پيمان كنند و از آن طرف جشنواره هاي آشپزي عطر غذاي ايراني را به مشام دنيا برسانند.

منبع: روزنامه توریسم

انتهای پیام/



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.