به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،جانباز مدیر کل دامپزشکی هرمزگان گفت : برای کنترل بهداشتی کشتار و حفظ سلامت مصرف کنندگان گوشت دام های قربانی 14 گروه ثابت و 16 گروه سیار و 15 ناظر ذبح شرعی در روز عید سعید قربان در کشتارگاه ها ، ادارات دامپزشکی و میادین عرضه دام مجازحضور دارند.
وی ازشهروندان خواست برای جلو گیری از بروز بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان، دام های قربانی مورد نیاز خود را فقط از مراکز عرضه دام تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
مدیر کل دامپزشکی هرمزگان گفت : در کشتارگا ه های استان امروز یک شنبه از ساعت 6 صبح تا 17 و روز عید قربان از ساعت 5 و سی صبح تا 13 ظهر خدمات ذبح شرعی و بهداشتی ارائه می شود.
همچنین سامانه 1512 آماده پاسخگوی به شهروندان در این زمینه است.
انتهای پیام/ز