شهروندخبرنگار تهران؛
تصویری از پیکر شهدای حادثه سقوط بالگرد رئیس جمهور در دانشگاه تهران
به گزارش گروه
استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛شکیبا افزود: جهت تهیه دام مورد نیاز خود جهت ذبح بهداشتی به این اماکن مشخص و یا کشتارگاههای مجاز رسمی مورد تایید مرکز بهداشت و اداره دامپزشکی مراجعه نمایند و گوشت مصرفی خود را تهیه نمایند.جهت حصول اطمینان در صورت امکان گوشت را به مدت حداقل 24 ساعت در شرایط پیش سرد در دمای 2 تا 8 درجه یخچال نگه داشته تا میکروبهای احتمالی موجود در آن از بین رفته و سپس با اطمینان هرچه بیشتر مورد مصرف قرار گیرد.