به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
ایلام؛ سعید صیدیوسفی گفت: این گروه ها به همراه 13 دامپزشک ناظر، 28 بازرس بهداشتی گوشت و 13 روحانی ناظر ذبح شرعی و بهداشتی دام ها هستند.
وی افزود: هر چند اوج کار خرید و فروش و ذبح احشام تا حوالی ظهر دوشنبه 22 شهریور (عید قربان) است اما این گروه ها از ساعت 6 و 30 دقیقه صبح تا غروب آفتاب روز عید قربان در میادین اصلی و اماکن مخصوص عرضه دام زنده و کشتارگاه ها حضور مستمر دارند.
وی تاکید کرد: این ناظران و کارشناسان قبل، حین و بعد از کشتار دام، لاشه را مورد بازرسی و کنترل قرار می دهند تا از عرضه قسمت های آلوده و بیمار دام جلوگیری شود.
به گفته صیدیوسفی ، با توجه به وجود بیماری ها، لزوم بازرسی بهداشتی دقیق و کامل دام های کشتاری و لاشه دام کشتار شده در کشتارگاه ها نیز از سوی این گروه ها ضروری است.
انتهای پیام/