مدیرکل دامپزشکی جنوب کرمان گفت: ۲۵ اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی به صورت جدی و مستمر بر ذبح دام در عید قربان نظارت می کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،علی احمدی با اشاره به اینکه ذبح و کشتار در معابر، منازل و سطح شهر آسیب به بهداشت عمومی و سلامت جامعه زده و انتشار بیماری‌های مختلف را ‌به‌دنبال دارد، افزود:کشتارگاه‌های منطقه از ساعت 7 الی 13 دائر هستند و به صورت رایگان ذبح دام‌ها با نظارت ناظر شرعی و بازرسی بهداشتی انجام و لاشه‌ها توسط ناظران دامپزشکی بررسی می‌شود.

وی گفت: به علت گستردگی بیماری مشترک بین انسان و دام و خطر بالقوه انتقال این بیماری‌ها به جمعیت انسانی هشدارهای دامپزشکی را جدی گرفته و کشتار دام و تهیه فراورده‌های خام دامی را تحت نظارت و کنترل دامپزشکی انجام شود.

احمدی افزود: گوشت‌های را به مدت 24 ساعت و کبد 48 ساعت در دمای یخچال به جهت جلوگیری از بروز بیماری‌های زئونوز نظیر تب کریمه کنگو و گذرانده شدن جمود نعشی که افزایش کیفیت گوشت را در پی دارد، قرارداده و سپس مصرف کنید.

گفتنی است: ادارات دامپزشکی شهرستان‌ها و تلفن گویای 1512 آماده پاسخگویی به عموم شهروندان است.

انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.