شهردار تبریز گفت: حدود 500 هزار نفر از جمعیت تبریز در 5 هزار هکتار بافت‌ فرسوده و حاشیه‌نشین این شهر سکونت دارند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛نجفی گفت: این دستگاه‌ها، متولی تملک و اجرای کاربری‌های فرهنگی، آموزشی و ورزشی و اداری هستند، با این حال، خبری از اقدامات این ارگان‌ها برای تملک و احداث و ارایه خدمات عمومی در این بخش‌ها نیست.

وی با اشاره به اینکه برنامه‌های شهرداری تبریز وارد حوزه‌های جدی اجتماعی شده است، گفت: با تاکیدات مستمری که رهبر معظم انقلاب در مورد مباحث آسیب‌های اجتماعی عنوان کرده‌اند، خود را موظف به نقش‌آفرینی در این حوزه می‌دانیم.

نجفی احداث مرکز ماده 16 ترک اعتیاد توسط شهرداری تبریز را از اقدامات تاثیرگذار شهرداری در زمینه آسیب‌های اجتماعی خواند و افزود: این مرکز، با هزینه 4 میلیارد تومان، توسط شهرداری تبریز احداث شده و زمینه اسکان یک‌هزار و 600 نفر را فراهم کرده‌ است؛ به این ترتیب، تبریز که در عرف رایج اجتماعی به «شهر بدون گدا» شهرت دارد، امروز در سایه همکاری بخش‌های مختلف انتظامی، درمانی و تحقیقاتی با شهرداری تبریز، عنوان «شهر بدون‌ معتاد متجاهر» را از آن خود کرده است.

شهردار تبریز با بیان این‌که حدود 500 هزار نفر از جمعیت تبریز در 5 هزار هکتار بافت‌ فرسوده و حاشیه‌نشین این شهر سکونت دارند، اظهار داشت: از این حیث، تبریز در رتبه دوم وسعت و جمعیت ساکن در بافت‌های ناکارآمد شهری قرار گرفته است؛ این موضوع با توجه به استقرار شهر در روی گسلی خطرناک، زنگ‌خطری است که دفع آن نیازمند یک توجه ملی است.

وی متذکر شد: تبریز به واسطه پذیرش مهاجرت‌‌های متعدد و حاشیه‌‌نشینی دامنه‌دار، با جمعیت حدود 2 میلیون نفر سومین کلان‌شهر پرجمعیت کشور پس از تهران و مشهد است؛ با این حال، شهرداری تبریز علی‌رغم ضعف زیرساخت‌های حمل و‌ نقل، خدمات شهری و درآمدهای پایدار، برنامه‌های توسعه و خدمتگزاری شهر را پیگیری می‌‌کند.

شهردار تبریز، اسکان 900 خانوار حاشیه‌نشین در شهرک ارم و اندیشه تبریز، اجرای رمپ‌های خروجی از ملازینال، یوسف‌آباد و شهرک ارم به اتوبان پاسداران، «طرح نجات تبریز» به طول چهار کیلومتر و مسیرگشایی سیلاب قوشخانه و ملازینال را از اهم اقدامات شهرداری تبریز در مهار حاشیه‌نشینی خواند.
 
نجفی انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2018 را یک فرصت ملی توصیف و خاطرنشان کرد: تاثیرات و برکات این عنوان بین‌المللی، تنها محدود به تبریز نیست، بلکه متوجه تمام کشور است. این دستاورد می‌تواند نقش اساسی در تحول برنامه‌های گردشگری کشور ایفا کند؛ از این رو پیشبرد برنامه‌های آن، تنها از عهده شهرداری و سایر مجموعه‌های محلی ساخته نبوده و نیازمند نگرش ملی دولت و مجلس محترم به بحث تبریز 2018 است.


انتهای پیام/ش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.