![قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۸ بهمنماه ۱۴۰۳](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353240_681.png)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،احمدی مدیرکل مدیریت بحران مازندران گفت : بر اساس پیش بینی هواشناسی مبنی بر بارش باران ، وزش باد نسبتا شدید و رعد و برق در روزهای پایانی هفته ، شهروندان و مسافران از شنا در دریا و نیز اقامت در بستر و حریم رودخانه ها و مسیل ها خودداری کنند .
احمدی همچنین با اشاره به لغزنده شدن سطح جاده ها به رانندگان توصیه کرد با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی در مسیرها تردد کنند .
مدیرکل هواشناسی مازندران با اشاره به بارش پراکنده باران امروز و فردا در استان گفت : با تقویت تدریجی جریان خنک و مرطوب شمالی از چهارشنبه شاهد افزایش بارندگی ، وزش باد نسبتا شدید و رعد و برق هستیم که آبگرفتگی برخی مناطق استان دور از انتظار نیست.
انتهای پیام/