به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
آبادان؛شهبازی فرماندار آبادان در این جلسه با اشاره به مطلوب نبودن کیفیت آرد و نان در شهرستان گفت: باید با نظارتهای مستمر شبکه بهداشت، تعزیرات حکومتی و شورای آرد و نان کیفیت نان را افزایش داد و با نانواهای متخلف در این زمینه برخورد کرد.
آقای شهبازی افزود: با آموزش کارکنان 157 نانوایی شهرستان آبادان شاهد افزایش کیفیت و پخت نانهای متنوع تر در این شهر خواهیم بود.
نظارت بر توزیع آب و آرد ، نصب نرخ نامه و مجوزهای بهداشتی و نظارت بهداشت بر پوشش کارکنان نانوایی ها از مصوبات این جلسه بود.
انتهای پیام/