نیروهای یمنی توانستهاند هجوم زمینی عربستان را به یک تراژدی تبدیل کنند که صدها کشته روی دست سعودیها گذاشته است.
در حقیقت نیروهای یمنی توانستهاند هجوم زمینی سعودیها را به یک تراژدی تبدیل کنند که صدها کشته روی دست ارتش پادشاهی عربستان گذاشته است.
رژیم سعودی با هدف تصرف کل یمن به این کشور تهاجم نظامی کرد و نتیجه آن شکست همه جانبه در زمین بوده است به نحوی که نقشه آگوست سال 2016 نشان میدهد که دست کم 11 استان در کنترل انصارالله یمن است.
**ارتش یمن در 11 استان حضور جدی دارند
براساس نقشهای که از تحولات میدانی منتشر شده ارتش و نیروهای مردمی یمن در 11 استان "الجوف"، "صعده"، "عمران" ، "حجه"، "الحدیده"، "تعز"، "اب"، "ذمار"، "صنعا"، "بیضا" و "الضالع" حضور دارند.
اما طبق نقشه تروریستهای داعش و القاعده و نیروهای منصور هادی (البته با همکاری و حضور و بروز ارتش پادشاهی سعودی) در 6 استان "شبوه"، "مارب"، "لحج" و "ابین" ، "حضرموت"، "المهره" حضور دارند و یا در برخی مناطق درگیر با ارتش و نیروهای مردمی یمن هستند.
در ماه های اخیر حملات موشکی شدیدی به مواضع نیروهای ائتلاف سعودی
در پادگان "تداوین" مارب انجام شد و این حملات جنبش انصار الله با موشک
"توچکا" شرایط ارتش رژیم سعودی را در یمن متزلزل کرد. شلیک موشک های
بالستیک باعث کشته شدن صدها نظامی سعودی شده و البته راه پیشروی آنها را
در قلمرو ملت یمن بست.
یک منبع نظامی یمنی در جولای 2016 اعلام کرد که یگان موشکی ارتش و کمیته های مردمی این کشور، یک فروند موشک بالستیک به محل تجمع مزدوان سعودی در پادگان "لشکر 115 " در شهر "الحزم" واقع در "الجوف" شلیک کردند. طبق گفته منابع یمنی موشک با دقت به هدف خورده و خسارت های فراوانی به مزدوران و تجهیزات آنها وارد کرده است.
حملات موشکی انصار الله در ماه سپتامبر هم نیروهای چند ملیتی ائتلاف سعودی را هدف قرار داده است. منابع میدانی یمنی در اوایل ماه سپتامبر گزارش دادند که محل تجمع نیروهای قطری در نجران نزدیک
مرز با یمن در غرب سایت نظامی مخروق هدف حمله موشکهای کاتیوشا قرار گرفت و شماری از این نیروها کشته یا زخمی شدند.
عربستان در 15 ماه اخیر به موفقیت خاصی در میدان جنگ با ارتش و انصارالله یمن دست نیافته به دنبال آن است که مردم را علیه نظام و ارتش بشوراند، ملت یمن در ماه های اخیر نشان دادند که اسیر فتنه انگیزی ها نخواهند شد. البته ارتش و انصار الله یمن هم با اتخاذ مواضع هجومی در مرز با عربستان پادشاهی سعودی را به دردسر انداخته اند.
ارتش و انصارالله یمن حمله ای گسترده به عمق
استراتژیک عربستان از جمله "نجران"، "جیزان"، و "عسیر" داشته است. در مجموع تاکنون موفقیت خاصی از سوی ائتلاف سعودی در 16 ماه اخیر بدست نیامده و در یک ماه اخیر استان تعز هم از سوی ارتش و انصارالله محاصره شده است.
** تعز به صورت همه جانبه در محاصره است
منابع میدانی گزارش می دهند که در یک هفته اخیر تعز به صورت همه جانبه در محاصره بوده و هواپیماهای رژیم سعودی به دنبال شکستن محاصره از طریق بمباران های هوایی هستند.
یکی از فرماندهان ارشد یمنی با اشاره به حملات جنگندههای سعودی به برخی مواضع و شهادت برخی نیروهای
یمنی نیز گفت: "شبه نظامیان تروریست قصد عقبنشینی و تحویل سلاحهایشان را
ندارند چون به کمک هوایی عربستان برای شکستن حلقه محاصره و همچنین رسیدن
نیروهای کمکی از مزدوران ائتلاف سعودی به این استان امیدوارند".
تلاش ها برای رسیدن به یک الگوی صلح در یمن بی نتیجه بوده و آمریکایی ها به دنبال آرامش در یمن نیستند ؛ چرا که کمپانی های اسلحه سازی امپریالیسم در ماه های اخیر سود کلانی به جیب زده است.
تحلیلگران معتقدند که بخشی از خریدهای نظامی پادشاهی عربستان از آمریکا برای افزایش قدرت رقابت پذیری با جمهوری اسلامی ایران است. " آنتونی کردزمن " یکی از مقام های سابق وزارت دفاع آمریکا در این زمینه می گوید: عربستان ده ها فروند جنگنده پیشرفته از آمریکا خریده و خریدهای نظامی عربستان به این حد محدود نخواهد ماند و دولت سعودی احتمالا
در آینده خواستار تقویت توان دفاع موشکی خود با جدید ترین سیستم های ضد
موشکی آمریکایی و نیز تقویت نیروی دریایی خود برخواهد آمد.
اگرچه عربستان ده ها میلیارد دلار خرید ادوات نظامی در 4 سال اخیر از آمریکا داشته اما با توجه به شعله ور شدن مجدد آتش جنگ یمن، رژیم سعودی قطعا میزان خرید خود را افزایش خواهد داد ؛ هر چند که این خریدها بر نتیجه جنگ یمن تاثیر نداشته است.
گزارش از محمد زرچینی
انتهای پیام/