طرح الگوی کشت در 70 هزار هکتار از زمین های کشاورزی هرمزگان آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،سیدحسن حسینی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان هدف از اجرای این طرح را تنوع کشت ، استفاده بهینه از منابع آبی و بازار فروش محصولات اعلام کرد.
وی افزود : این طرح در زمین های صیفی و سبزی استان در سطح 52 هزار هکتار اولویت بیشتری دارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت : بر اساس این طرح کارشناسان جهادکشاورزی استان با بررسی و اندازه گیری مقدار آب ، شوری آب ، وسعت زمین زراعی ، کیفیت خاک و شرایط اقلیمی هر منطقه الگوی کشت به کشاورزان ارائه می دهند.
حسینی گفت : کشت کلزا و گندم از مهمترین برنامه های طرح الگوی کشت در استان است که با توجه به خرید تضمینی به کشاورزان توصیه می شود.
وی افزود : گیاهان دارویی و بادام زمینی از دیگر محصولاتی است که در این طرح کشت آنها افزایش می یابد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت : گوجه فرنگی ، بادمجان ، فلفل ، خیار ، کدو و پیاز بیشترین محصولات سبزی و صیفی است که در استان تولید می شود.
در هرمزگان سالانه بیش از یک میلیون و 370 هزار تن محصول سبزی و صیفی تولید می شود.
هرمزگان جزء 4 استان تولید کننده محصولات سبزی و صیفی در فصل زمستان است.
 
انتهای پیام/ز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.