به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،سیدحسن حسینی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان هدف از اجرای این طرح را تنوع کشت ، استفاده بهینه از منابع آبی و بازار فروش محصولات اعلام کرد.
وی افزود : این طرح در زمین های صیفی و سبزی استان در سطح 52 هزار هکتار اولویت بیشتری دارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت : بر اساس این طرح کارشناسان جهادکشاورزی استان با بررسی و اندازه گیری مقدار آب ، شوری آب ، وسعت زمین زراعی ، کیفیت خاک و شرایط اقلیمی هر منطقه الگوی کشت به کشاورزان ارائه می دهند.
حسینی گفت : کشت کلزا و گندم از مهمترین برنامه های طرح الگوی کشت در استان است که با توجه به خرید تضمینی به کشاورزان توصیه می شود.
وی افزود : گیاهان دارویی و بادام زمینی از دیگر محصولاتی است که در این طرح کشت آنها افزایش می یابد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت : گوجه فرنگی ، بادمجان ، فلفل ، خیار ، کدو و پیاز بیشترین محصولات سبزی و صیفی است که در استان تولید می شود.
در هرمزگان سالانه بیش از یک میلیون و 370 هزار تن محصول سبزی و صیفی تولید می شود.
هرمزگان جزء 4 استان تولید کننده محصولات سبزی و صیفی در فصل زمستان است.
انتهای پیام/ز