به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ؛امان الله طوقی با اشاره به اینکه 48 درصد محصولات باغی خاش را خرما تشکیل می دهد،گفت: در شهرستان خاش کشت دو نوع خرمای آبی و دیم رایج است که خرمای آبی از کمیت و کیفیت بهتری نسبت به خرمای دیم برخوردار است.
وی ادامه داد: عمده مناطق تولید محصول خرما در خاش مناطق ایرندگان و دهستانهای پشتکوه و کارواندر با افزون بر هفت هزار هکتار است.
مدیر جهاد کشاورزی خاش تصریح کرد: برداشت خرما از گرمترین منطقه خاش روتک از ابتدای مرداد آغاز می شودو تا پایان شهریور ادامه دارد.
وی خاطر نشان کرد: 99 درصد سطح زیر کشت خرمای این مناطق را رقم ربی تشکیل می دهد و در 2 فصل گرده افشانی معروف به مچ یوار و برداشت محصول هامین فرهنگ زیبای کوچ اختیاری مردم رواج دارد.
طوقی در ادامه با بیان اینکه شهرستان خاش با کشور پاکستان 124 کیلومتر مرز مشترک دارد افزود: منطقه مرزی روتک خاش از ظرفیت بسیار بالایی برای تولید محصول خرمای ارگانیک و با کیفیت و از بازار پسندی مناسبی برخوردار است.
انتهای پیام/س