به گزارش
گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از "القدس العربی"؛ هیئت علمای دانشگاه الازهر مصر، امروز شنبه، بین المللی شدن اداره حرمین شریفین در مکه مکرمه و مدینه منوره را به طور قاطع رد کرد.
این هیئت با صدور بیانیه ای مدعی شد: "این طرح عجیب، باب جدیدی از باب های فتنه است که باید بسته شود؛ ساماندهی امور حج بدون هرگونه دخالت خارجی تنها به کشور عربستان سعودی اختصاص دارد."
این هیئت با تمجید از عربستان سعودی به خاطر ساماندهی مناسک حج، افزود: "امت اسلامی، در دهه هفتادِ قرنِ گذشته نیز این طرح را رد کرده بود."
این هیئت خواستار دورسازی عبادات شرعی و ارکان دین اسلام از اختلافات طائفه ای و سیاسی شد و تأکید کرد که سیاسی سازی شعائر دینی، خیری برای امت اسلامی ندارد.
این درحالی است که به دلیل سوء مدیریت عربستان سعودی، هرساله تعدادی از حجاج بیت الله الحرام جان خود را از دست میدهند که اوج این بی تدبیری و سوء مدیریت در موسم حج سال گذشته بروز کرد؛ به گونه ای که به دنبال وقوع فاجعه در منا، هزاران حاجی جان خود را از دست دادند.
انتهای پیام/