به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛ این فاجعه مسؤولیتهای فراوانی را متوجه امت اسلامی به ویژه مردم ایران میکند تا در مورد این فاجعه بیندیشند و به تدابیری برسند تا دیگر شاهد چنین فاجعهای نباشیم.
رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی بیان کرد:فعالیت خوبی از نظر علمی، سیاسی و حقوقی این فاجعه انجام شد، از نظر سیاسی حاصل تحقیقات این شد که عربستان سعودی در داخل کشور خود با بحرانهای مختلفی رو به رو بوده و از نظر منطقهای نیز با بحرانهای مختلفی خود را درگیر کرده است
وی افزود: اگر روزی کمیته حقیقتیاب تشکیل شود و این فاجعه را بررسی کند، آمارهای بیشتری از این فاجعه به دست میآید و نشان میدهد بیکفایتی، بیمسؤولیتی و سوء مدیریت آنها پس از فاجعه ادامه پیدا کرده و نگذاشتند آمار دقیقی از این فاجعه منعکس شود.
لک زایی عنوان کرد: در مورد شهادت شیخ نمر،هیچ واکنش مناسبی در این زمینه از سوی کانونها و نهادهای حقوق بشری صورت نگرفت،بنابراین باید به آگاهیبخشی مردم فکر کرده تا به وسیله افکار خود مطالبهگر شوند.
وی اظهار کرد: این همایش در محل سالن همایش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در قالب سه بخش افتتاحیه، کمیسیونها و اختتامیه برگزار میشود.
رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی اظهار کرد: حجتالاسلام والمسلمین قاضی عسکر نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و حجتالاسلام والمسلمین احمد واعظی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی در افتتاحیه همایش به ایراد سخنرانی میپردازند.
لکزایی رونمایی از دستاوردهای همایش در قالب مجموعه مقالات، فصلنامههای علمی و پژوهشی، نرمافزارها در قالب کتابخوان همراه پژوهان و نرمافزار پاسخ به شبهات وهابیت و قرائت بیانیه را از دیگر بخشهای این همایش ذکر کرد.
وی خاطرنشان کرد: از چهار خانواده شهدای منا مانند آیتالله مویدی قمی، غضنفر رکنآبادی، حجتالاسلام قلی پور گیلانی و ناصر قرباننیا در این همایش تجلیل میشود.
در پایان ابراز کرد: امیدواریم امت اسلامی نگذارند، این فاجعه به فراموشی سپرده شود، زنده نگه داشتن یاد شهدای منا مهمترین اقدام در این زمینه بوده که در پیشگیری از فجایع مشابه مؤثر است.
انتهای پیام/ع