
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل گفت: ماهیان تلف شده از خانواده کپور بوده و به دلیل عوارض زیست محیطی، موضوع به سرعت مورد بررسی قرار گرفت.
وی گفت: با توجه به بررسی های انجام شده و نیز اعلام اداره کل دامپزشکی استان اردبیل، مرگ و میر ماهیان ناشی از کاهش ارتفاع آب و رانده شدن ماهیان به قسمت های لجنی دریاچه، ابتلای ماهیان به بیماری باکتریایی و همچنین تغییرات شدید دمایی و فیزیکو شیمیایی آب و در نهایت استرس و افت عملکرد سیستم ایمنی ماهیان تشخیص داده شد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل همچنین جمع آوری سریع لاشه های تلف شده و دفن اصولی آن ها را جهت کاهش تبعات سوء بهداشتی و زیست محیطی در منطقه ضروری دانست.
انتهای پیام/ع