به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، فرشید پورحاجت رييس انجمن صنفي انبوه سازان مسکن خوزستان در این خصوص اظهار کرد: در هفته گذشته موضوع اخذ هزینه تفکیک واحد و نقشه برداری از مردم به صورت همزمان توسط اداره کل ثبت اسناد خوزستان و سازمان نظام مهندسی بررسی و اين موضوع با سازمان ثبت اسناد کشور مطرح شد که قائم مقام سازمان ثبت اسناد کشور بر حل این موضوع در خوزستان تأکید كرد.
وی افزود: اگر قرار است اداره کل ثبت اسناد خوزستان برخی از تکالیف خود را به دیگر سازمان ها برونسپاری کند، نباید اینگونه باشد که مجبور شویم هزینه یک خدمت را دو یا سه مرتبه به سازمانهای مختلف پرداخت کنیم وگرنه از نظر ما مساله برونسپاری تکالیف و وظایف سازمانهای دولتی ایراد و اشکالي ندارد.
پورحاجت با اشاره به بروکراسی اداری پیچیدهای که پس از برونسپاری تفکیک واحد و نقشه برداری از سوی ادارت کل ثبت اسناد به سازمان نظام مهندسی خوزستان ایجاد شده است، خاطرنشان کرد: برای هر دستگاه و سازمان وظایف قانونی تعیین شده که بايد بابت هر کدام از این تکالیف و وظایف، یک مرتبه هزینه دریافت شود، نه اینکه برونسپاری برخی از این وظایف صورت گيرد و در عین حال هزینه آن وظیفه یا تکلیف قانونی توسط سازمان قبلی از مردم گرفته شود.
وی همچنین در خصوص عملکرد شرکت توزیع نیروی برق اهواز گفت: در اهواز هیچ شرکتی به جز شرکت توزیع نیروی برق از حق و اختیار فروش برق برخوردار نیست كه متأسفانه در سالهای گذشته این شرکت تکالیف قانونی خود را انجام نداده است و مردم را وادار کرد تا قرارداد عمليات ايجاد انشعاب برق را با پیمانکاران تعیین شده منعقد كنند که ما این موضوع را از دیوان عدالت اداری پیگیری کردیم تا ابطال شود.
پورحاجت تصریح کرد: طی دو روز گذشته قیمت خرید انشعاب برق افزایش 50 درصدی داشته است و با توجه به اینکه دولت در حال ایجاد انضباط و نظمدهی به دستگاههای خود است، این امر برای ما مایه تعجب بود که یک شبه و ناگهانی نرخ خریداری انشعاب برق تا این حد افزایش یابد.
وي با اشاره به تفاهمنامه اخیر سازمان نظام مهندسی ساختمان استان و شرکت توزیع نیروی برق اهواز خاطرنشان کرد: بر اساس اين تفاهم نامه سازمان نظام مهندسی خوزستان ميتواند در ساختمانهایی که ناظر برق وجود ندارد، یک بازرس یا ناظری برای این امر معرفی و تعیین کند.
رييس انجمن صنفي انبوه سازان مسكن خوزستان ادامه داد: در صورتی كه ما اكنون هزینه طراحی و نظارت برق را تماما به شرکت توزیع نیروی برق پرداخت می کنیم و علاوه بر اين نيز هزینه مضاعفی را باید به ناظرین یا بازرسین برق سازمان نظام مهندسی پرداخت کنیم.
انتهای پیام/گ