بابهره برداری از این طرح، 195خانوار روستایی با 870نفر جمعیت ازآب آشامیدنی سالم وبهداشتی برخوردارشدند.
برای اجرا واتمام این طرح، 30میلیاردو 913میلیون ریال از محل اعتبارات استانی وصندوق توسعه ملی هزینه شده است.
مجتمع آبرسانی بورالان دامبات شامل 16 روستا ودوپاسگاه مرزی است که آبرسانی به پنج روستای آن درهفته دولت سال گذشته به بهره برداری رسیده بود.
پیش بینی می شود با تخصیص اعتبارات مورد نیازمابقی روستاها شامل روستاهای حاج حسن، موس، قلعه جوق، گدایی، تاجدو وسوریک نیز تا هفته دولت سال آینده اتمام وبهره برداری ازآنها آغازشود.
با اتمام کامل آبرسانی به روستاهای تحت پوشش این مجتمع، 475خانواربا دوهزارو125نفر جمعیت ازآب آشامیدنی سالم وبهداشتی برخوردار می شوند.
در این مراسم رئیس هیات مدیره ومدیرعامل شرکت آب وفاضلاب روستایی آذربایجان غربی با ارائه گزارشی از روند آبرسانی به روستاهای منطقه اظهار داشت: با توجه به وضعیت جغرافیایی، آبرسانی به روستاهای منطقه درشرایط سخت فیزیکی انجام می شود که این امر هزینه های اضافی را برای شرکت تحمیل می کند.
کاظم محمدی اقدم افزود: شرایط آب وهوایی وکاهش نزولات آسمانی باعث شده تا منابع آب دروضعیت سختی قرار گیرند که این امر لزوم توجه به مصرف درست این منابع را گوشزد می نماید.
وی گفت: ازمحل اعتبارات صندوق توسعه ملی 462میلیارد ریال براي آبرسانی به روستاهای استان اختصاص یافته که ازاین میزان 130میلیارد ریال برای روستاهای شمال استان درنظر گرفته شده است.
محمدی اقدم افت کیفیت آب درمنطقه ماکو وبرخی شهرهای همجواررا مشکل اساسی درتامین آب آشامیدنی روستائیان عنوان واظهار کرد: برای رفع این مشکل وتامین آب باکیفیت بالا، پکیج های تصفیه آب دربرخی مناطق نصب وراه اندازی شده اند.
انتهای پیام/س