به گزارش گروه
استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛
مدیر
نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و
بهداشتی معاونت غذا ودارو دانشگاه گفت: 23 تن برنج کپک زده در یکی از انبارهای
نگهداری مواد غذایی در کرمانشاه توسط بازرسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی،
آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو کشف و توقیف شد.
دکتر شهریار مستوفی گفت: در مورخ نهم شهریورماه با پیگیری کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با همراهی پلیس آگاهی و اداره تعزیرات حکومتی کرمانشاه بیست و سه تن برنج کپک زده در یکی از انبارهای نگهداری مواد غذایی در شهر کرمانشاه کشف و توقیف شد.
او گفت: متاسفانه برخی از سودجویان ممکن است اینگونه کالاها را وارد بازار کرده و عرضه کنند که شدید موجب به خطر افتادن سلامتی مردم می شود.
دکترمستوفی اظهار داشت: پرونده کشف مذکور جهت رسیدگی و طی مراحل قانونی به مقامات قضایی تسلیم شد.
انتهای پیام/پ