به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛شریفی در نوزدهمین کنگره ملی و هفتمین کنگره بینالمللی زیستشناسی ایران در دانشگاه تبریز با تاکید بر اینکه تا به امروز با حمایت انجمن 19 کنفرانس در حوزه علوم زیستی برگزار شده است، اظهار داشت: این کنفرانس هر دو سال در یکی از دانشگاههای کشور برگزار میشود.
وی با اشاره به رویکرد اصلی این انجمن افزود: فراهم ساختن امکان حضور تمام زیست شناسان در عرصههای مختلف جامعه، توسعه ارتباط با دانشگاههای کشور، افزایش نقش انجمن در تصمیمسازیها، معرفی انجمن به دستگاهها و سازمانها، برگزاری آیینها و مراسمهای مختلف نکوداشت پیشکسوتان زیستشناسی از جمله برنامههای راهبردی انجمن زیست شناسی ایران است.
رئیس انجمن زیستشناسی ایران، هدف از اجرای این برنامهها را توسعه مرزهای دانش و کسب مرجعیت علمی این رشته عنوان کرد و یادآور شد: سهم پژوهش و فناوری در کشور حدود 0.48 درصد است که این میزان در کشور ترکیه به 1.700 درصد است، بر همین اساس کشور ترکیه در تولید علوم زیستی وضعیت بهتری از ایران دارد و با این وجود ایران باید در افق 1404 به رتبه اول منطقه دست یابد.
شریفی در بخش دیگر سخنان خود تصریح کرد: امروزه علوم و رشتهای در بین جوامع بشری بهتر است که مشکلی را از جامعه و نیاز بشر حل کنند و از این رو ضروری است که به سمت کاربردی شدن دانش در حوزههای مختلف توجه کنیم.
به گفته وی، در کشورها به علوم پایه توجه ویژهای میشود، چرا که این علوم پایه و پیشرفت سایر علوم به حساب می آید و رشته زیست شناسی نیز جزو رشتههای علوم پایه است و بر این اساس نیز باید به کاربردی شدن این رشته در کشور اهتمام ویژهای داشته باشیم.
انتهای پیام/ی