به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سیمین فقهی مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه در بازدید از غرفه معاونت غذا و داروی دانشگاه در نمایشگاه دستاوردهای هفته دولت گفت: اجراي طرح ملي درج نشانگرهای رنگی تغذیه ای روي محصولات غذايي بسته بندي شده توسط سازمان غذا و دارو در راستاي اجرای طرح تحول نظام سلامت و به منظور آگاهي مصرف كنندگان برای جلب مشاركت آن ها در انتخاب الگوهاي غذايي مناسب است.
وی افزود: نشانگر های رنگی به عنوان یک متخصص تغذیه پیشنهادهائی را ارائه می دهد تا ما را در انتخاب آسان مواد غذايي سالم تر کمک کند.
فقهی گفت: در اين نشانگر پنج شاخص مهم موثر در سلامتی شامل انرژی، قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس به سه رنگ سبز، زرد و قرمز بر اساس مقدار آنها در مواد غذايي رنگ بندي مي شوند كه رنگ سبز به معنی مقادير کم، رنگ نارنجی به معنی مقادير متوسط و رنگ قرمز به معنی مقادیر زیاد آن آيتم در ماده غذایی مدنظر می باشد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاهادامه داد: در خصوص آن دسته از محصولات غذایی و آشامیدنی که حاوی قند، نمک و چربی هستند باید به نشانگرهای رنگی دقت کرد وما باید بتوانیم با استفاده از نشانگرهای رنگی تغذیه ای و مقادیر آنها بین دو ماده غذایی مثلا بین دو بیسکویت، بین دو ماست و یا بین دو کیک، مناسب ترین محصول را انتخاب کنیم.
همچنین مهندس رضا زاده دباغ مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه در بازدید از غرفه معاونت غذا و داروی دانشگاه در نمایشگاه دستاوردهای هفته دولت، گفت: آزمايشگاه كنترل كيفي غذا و دارو در ارزيابي عملكرد سال 1393و 94 موفق به كسب رتبه نخست كشوري گردید و همچنین این آزمایشگاه در سال 1394 موفق به دریافت لوح تقدیر از وزیر بهداشت شد.
مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه ادامه داد: یکی از عاملهای کلیدی قضاوت در مورد کیفیت غذا و فرآوردههای بهداشتی وجود آزمایشگاههای «تخصصی» است. آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه به دلیل قرار گرفتن در موقعیتی استراتژیک نقش بسزایی در پایش و حفظ امنیت غذایی مردم استان خوزستان ایفا میکند.
وی در پایان گفت: دغدغه اصلی مدیریت و همکاران در مجموعه آزمایشگاه، کنترل ارائه نتایج صحیح و دقیق در زمینه انواع آزمونهای شیمیایی،میکروبی و سمشناسی مواد غذایی بوده و به همین منظور با تلاش مجدانه همکاران مبادرت به انجام محاسبات عملیاتی اعتباربخشی روشهای آزمون و نیز عدم قطعیت نتایج نموده ایم.
انتهای پیام/و