به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:4 مرکز بهداشتی در میناب،بندرخمیر،پارسیان و بندرعباس،4 پایگاه شهری ،16 خانه بهداشت،3 مرکز جامع سلامت ،4 پایگاه اورژانس بین جاده ای در حاجی آباد،شمیل،بندرعباس و رودان از مهم ترین طرح های به بهره برداری رسیده است.
حسین داودی افزود:برای راه اندازی این طرح ها 70 میلیارد ریال هزینه شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود:تفاهم نامه ای با بیمارستان های عمومی غیردانشگاهی بسته شده است تا از مصدومان تصادف براساس تعرفه های دولتی هزینه دریافت شود.
داودی با اشاره به کمبود پزشک فوق تخصص در استان گفت: در هرمزگان با جمعیت یک میلیون و 600 هزار نفر تنها 9 فوق تخصص تمام وقت حضور دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: تفاهم نامه ای با آموزش و پرورش برای آموزش دانش آموزان برای دستیابی به حدنصاب در کنکور و تربیت متخصصان بومی بسته شده است.
داودی گفت:ساخت بیمارستان 540 تخت خوابی بندرعباس با همکاری ایتالیا در مرحله تبادل اطلاعات است.
وی از ساخت 2 بیمارستان مادروکودک و بیمارستان 220 تخت خوابی آموزشی در استان خبرداد و گفت:اعتباراتی برای ساخت این بیمارستان ها اختصاص یافته است که امیدواریم در سال های آینده این بیمارستان ها راه اندازی شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان درمورد بیمارستان شریعتی نیز گفت: براساس دستور صریح وزیربهداشت این بیمارستان بزودی نوسازی می شود.
داودی در مورد مطالبات این دانشگاه از سازمان های بیمه گر افزود: میزان مطالبات از این سازمان ها بیش از 180 میلیارد تومان است.
انتهای پیام/ف