به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، از یزد؛ مدیر اجرای طرح های جمع آوری و تصفیه فاضلاب شهر یزد گفت: در راستای قرارداد بیع متقابل، 70 تأسیسات جمع آوری، انتقال و تصفیه فاضلاب شهر مهریز توسط سرمایه گذار بخش خصوصی شامل 285 کیلومتر شبکه و سه مدول تصفیه خانه به ظرفیت 6450 مترمکعب در شبانه روز از سال 93 آغاز شده است.
محمد مهدی ثابتیان افزود: در این طرح تاکنون بالغ بر 70 کیلومتر لوله گذاری در شهرک های شهید رجایی، موحدین، شهید بهشتی و شهید باهنر، محله سلمان، بخشی از بغداد آباد سفلی و .... صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: همزمان با اجرای شبکه فاضلاب، احداث دو مدول تصفیه خانه به روش لجن فعال Biowork با پیشرفت 30 درصدی در حال اجرا می باشد و مطابق برنامه ریزی های صورت گرفته در سال 1396 به بهره برداری می رسد
انتهای پیام/ش