بر اساس این گزارش این اقدام در پی افزایش سطح مطالبات عمومی جامعه برای برخورد با مجرمان مجازی و با هدف حمایت از کیان خانواده و جامعه اسلامی صورت گرفته است. بر همگان روشن است که گسترش روز افزون شبکههای اجتماعی در کنار مزایای آن، آسیبهای فراوانی را نیز ایجاد کرده است. افزایش بیش از پیش محتوای ضد اخلاقی و ضد ارزشی که کیان خانواده را هدف قرار داده، از جمله این آسیبهاست.
لازم به ذکر است این افراد که در پیامرسانها و شبکههای اجتماعی تلگرام، واتس اپ و اینستاگرام فعالیت میکردند، بر اساس بندهای الف و ب فهرست مصادیق محتوای مجرمانه مورد تعقیب قضایی قرار گرفتهاند. در این اقدام، مدیران 450 صفحه، کانال وا گروه در شبکههای اجتماعی مذکور، دعوت، احضار یا دستگیر شدهاند. نکته مهم آنکه گزارشهای مردمی ارسالی به سامانه گرداب تعاملی نقش موثری در شناسایی این افراد داشته است.
بدیهی است که در راستای تسریع در نیل به اهداف مذکور، اقدامات افراد در شبکههای اجتماعی مورد رصد مستمر قرار گرفته و با افرادی که با اقدامات مجرمانه خود، باعث از میان رفتن امنیت اخلاقی و گسترش محتوای ناسالم شوند، برخورد قضایی مناسب صورت خواهد گرفت.
گفتنی است، فرماندهی امنیت سایبری سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین نیز مدیران 170 گروههای فعال در شبکه های اجتماعی موبایلی را دستگیر کرد که در پرونده این افراد اقدامات ضد امنیت اخلاقی به چشم میخورد.
شما که اینقدر زحمت می کشید
انشالله به صورت مستمر ادامه داشته باشه
خیالمون راحت شد که نظارتی هست
سپاه پاسداران تشکرتشکر
ما نشون دادیم که جنبه شو نداریم پس پنبه رو از آتش دور کنید
وقت و زندگی و دین و ایمان مردم رو داره میسوزونه..