به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سلولهای بنیادی خون بندناف خواهر کوچکتر احمدرضا که در بانک سلولهای بنیادی خون بندناف رویان ذخیره شده بود، برای درمان بیماری تالاسمی احمدرضا مورد استفاده قرار گرفت.
فاطمه، اسفند ماه سال 93 در جیرفت کرمان متولد شد و پدر و مادرش هنگام تولد، خون بندناف او را برای استفاده احتمالی در آینده در بانک خون بندناف رویان ذخیره سازی کردند.
این اقدام پدر و مادر درحالی انجام شد که آنها دارای پسر 6 سالهای بودند که از بیماری تالاسمی رنج می برد و مشغول درمان او بودند.
پزشکان پس از انجام درمان های معمول در بیماری تالاسمی، در نهایت تنها راه درمان احمدرضا، پسر بزرگ این خانواده که مبتلا به تالاسمی بود را پیوند سلولهای بنیادی خون ساز تشخیص دادند و از آنجا که خون بندناف فاطمه در بانک خون بندناف رویان ذخیره شده بود، در فروردین ماه سال 95 پیوند در بیمارستان شریعتی و توسط دکتر امیرعلی حمیدیه انجام شد.
هم اکنون پس از گذشت چند ماه از انجام پیوند، ارزیابی نتیجه پیوند بسیار رضایتبخش بوده و شاخصهای خونی بیمار نیز کاملا نرمال شده است.
احمدرضا اخیرا در بازدید از بانک خون بندناف رویان، از بخش های مختلف آزمایشگاه ها دیدن کرده و با فرآیند ذخیره سازی خون بندناف آشنا شده است.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/