به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،اعظم گودرزی در زمینه تاثیر مهدهای کودک در رشد ذهنی و جسمی کودکان اظهار داشت: تجربهای که کودکان در مهدها در این مقطع سنی کسب میکنند، در هیچ زمانی از عمرشان بدست نمیآورند. این تجارب در حل مسائل و مشکلات آینده آنها بسیار موثر است.
عضو هیئت مدیره کانون مهدهای کودک استان اصفهان با اشاره به زمان مناسب ورود کودک به مهد بیان کرد: براساس تحقیقات، پایان 2 سالگی آغاز میل به اجتماعیشدن کودک بوده و به طور فطری کودک تمایل به گروه را نشان میدهد که این دوران بهترین زمان برای سپردن فرزند به مهدهای کودک است.
وی در زمینه وارد شدن بچهها به مهد کودک قبل از سنین مدرسه تصریح کرد: بچههایی که قبل از ورود به مدرسه دوره 3 ساله کودکستان را میگذرانند، توانمندیهایی بهتری در برابر مسائل و در برخورد با گروه از خود نشان میدهند و هیچ وقت مشکلات را کنار نزده و به خوبی حل مسئله میکنند.
گودرزی با اشاره به پیامهای منتشر شده در شبکههای مجازی مبنی بر تخلفات مهدهای کودک گفت: با تعمیم دادند یک نمونه به کل، نمیتوان حاصل زحمات بقیه را در این کشور نادیده گرفت. مدیران مهدها، بچهها را با تلاش و زحمت از نظر روحی، روانی، مهارتی، اجتماعی، ذهنی و عاطفی رشد داده و به جامعه بعدی یعنی مدرسه میفرستند.
عضو هیئت مدیره کانون مهدهای کودک استان اصفهان با اشاره به نحوه برخورد با مهدهای متخلف اظهار داشت: سازمان بهزیستی آییننامهای در زمینه تاسیس و انحلال مهدهای کودک دارد که ماده 26 این آییننامه به موارد تخلف آنها رسیدگی میکند و در این ماده همه تخلفات و نحوه برخورد با آن بیان شده است.
وی با اشاره به فعالیت کانون مهدهای کودک اصفهان بیان کرد: این نهاد توسط اعضای مدیران مهدهای کودک انتخاب شده که دارای اساسنامه است و یکی از بندهای این اساسنامه رسیدگی به شکایات و مشکلات موجود در مهدها است.
گودرزی تصریح کرد: در 30 سال گذشته هیچ مهدکودکی در اصفهان براثر تخلف بسته نشده است، اما تذکرات بابت تخلفات همیشه به صورت کتبی و شفاهی به مدیران داده میشود. کانون مهدهای کودک نقش پررنگی در این زمینه دارد، و بیشتر مشکلات را در مهدهای کودک برطرف میکند.
وی با اشاره به سازمان متولی مهدها گفت: براساس قانون اساسی از سال 57 با انقلاب اسلامی سازمان بهزیستی متولی صدور جواز به مدیران مهدهای کودک است.
عضو هیئت مدیره کانون مهدهای کودک استان اصفهان با اشاره به تعداد ستارههای مهدها خاطرنشان کرد: سازمان بهزیستی بر اساس امنیت و تجهیزات محیط فیزیکی، رویکردهای آموزشی و گستردگی گروههای سنی کودکان، مهدها را به 3 گروه یک، دو و سه ستاره تقسیم کرده است.
گودرزی با اشاره به فعالیت مهدهای کودک در زمان جنگ بیان کرد: مدیران مهدهای کودک در 8 سال جنگ با عشق علاوه بر سرمایه مادی و علمی، با خونسردی و ملایمت بچهها را از مشکلات آن زمان مصون نگه داشتند. نسلی که در حال حاضر در جامعه خدمت میکنند در دامان این مدیران پرورش پیدا کردند.
انتهای پیام/م