همچنین با احیا رشته معرق سنگ و رشته های مشابه آن، علاوه بر جلوگیری از صدور سنگ به صورت خام و از دست دادن منابع طبیعی، می توان جوانان را بر به کارگیری در این رشته که نسبت به صنایع دیگر به سرمایه گذاری کمتری نیاز دارد، هدایت کرد و درآمد افزوده ملی را بالا برد.
این هنرمند با تاکید بر اینکه ابتدا نقشه را روی سنگ طراحی و سپس با برش دادن و چسباندن روی قاب توری، آن را روی دیوار نصب می کند، افزود: این هنر علاوه بر اینکه در زیباسازی جای جای آپارتمان کاربرد دارد، بلکه می توان با بکارگیری معرق سنگ در معماری کوچه، خیابان و فضای شهری، این هنر اصیل ایرانی را رونق داد.
وی ارزش هر متر مربع از تابلو سنگ های معرق را 500 هزار تومان اعلام کرد.
او گفت: همسرش با علاقه و پشتکار توانست با راه اندازی یک کارگاه و تولید ماهانه 30 تابلو سنگی برای 6 دانش آموخته دانشگاهی اشتغالزایی کند.
یکی دیگر از هنرآموزان معرق سنگ که به همراه برادر خود 8 سال است در کارگاه مشغول به کار است نیز افزود: با اشتغال در این رشته هنری روزگار را به خوبی می گذراند و هزینه زندگی خود را تامین می کنند.
حالا آوازه دستان هنرمند آقای نجفی به خارج از کشور هم رسیده است به طوری که یکی از مشتریان این هنر دستی که به شکل گسترده از این هنر در دکوراسیون منزل خود استفاده کرده است، گفت: مدتی پیش یکی از آشنایان که در سوئیس اقامت دارد، به منزلم آمد و با تماشای هنر بکار رفته در معماری و فضای داخلی منزل از آن استقبال کرد و با عکس انداختن از زوایای مختلف این هنر، قصد داشت این هنر اصیل ایرانی را، که بر گرفته از تخت جمشید و دوران هخامنشی است، در خارج از کشور تبلیغ کند.
آقای نجفی هم که از دو ماه گذشته تا کنون اندیشه صادر کردن محصولات خود را به خارج از کشور در سر می پروراند، موفق شد 3 نمونه از کارهایش را با ارزش 10 هزار دلار به بازارهای سلیمانیه عراق، باکو و ایروان ارمنستان عرضه کند.
انتهای پیام/