به گزارش گروه
استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛
یک متخصص
تغذیه گفت: مصرف بی رویه مواد قندی علاوه بر افزایش خطر ابتلا به دیابت و
بیماریهای متابولیک وابسته میتواند پیری زودرس را در پوست ایجاد کند.
دکتریحیی پاسدار گفت: مصرف بی رویه مواد قندی علاوه بر افزایش خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای متابولیک وابسته، می تواند پیری زودرس را در پوست ایجاد کند.
وی همچنین با تأکید بر استفاده از منابع غذایی غنی از ویتامین و مواد معدنی به میزانکافی، گفت: میتوان از مصرف دوز ملایم مکملهای چندگانهویتامینها و مواد معدنی نیز بهره برد. البته قبل از مصرف هر نوع مکملی باید با پزشکمشورت کرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بر مصرف انواع اقلام غذایی مفید نظیر انواع میوه ها، سبزیجات، غلات کامل، حبوبات، شیر و محصولات لبنی عاری از چربی، گوشت لخم بدون چربی و به ویژه مصرف ماهیجهت به تعویق انداختن پیری تاکید کرد.
پاسدارهمچنین با اشاره به اینکه مصرف مایعات و آب کافی به خروج و شستشوی سموم بدن کمک می کند، نوشیدن روزانه حدودهشت لیوان آب و مایعات را در به تعویق انداختن پیریمؤثر دانست.
انتهای پیام/پ