به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ، سید مجید عطایی گفت:
در حال حاضر ۷۲۴ دانشجوی فعال در دانشکده فنی خوارزمی مشغول به تحصیل بوده
که از این تعداد، 403 دانشجو شبانه و 321 دانشجو روزانه در این دانشکده
فعالیت می کنند.
عطایی تصریح کرد: این آموزشکده برای اولین بار در شهرستان مجوز تدریس مقطع کاردانی رشته IT و مقطع کارشناسی رشته الکترونیک کاربردی را دریافت کرده است.
وی افزود: هم اکنون 6 رشته الکترونیک عمومی، برق صنعتی، نرم افزار، حسابداری، امور عمومی ساختمان و مکانیک خودرو در مقطع کاردانی در آموزشکده فنی خوارزمی شهرضا موجود بوده و 2 رشته جدید نیز اضافه خواهد شد.
رئیس آموزشکده فنی خوارزمی شهرضا اظهار داشت: این آموزشکده پنجمین مرکز دارای مجوز تدریس رشته کارشناسی الکترونیک کاربردی در کشور است.
عطایی گفت: امسال، ترم تابستانه نیز اضافه کرده و 215 دانشجو از دانشکده و 432 دانشجو مهمان را در این کلاس ها پذیرش کردیم.
وی تصریح کرد: این آموزشکده رتبه دوم پژوهش در بین استان های یزد، اصفهان و چهارمحال و بختیاری را کسب کرده است.
رئیس آموزشکده فنی خوارزمی شهرضا افزود: برگزاری ترم تابستانه موقعیت اقتصادی خوبی را برای دانشکده فراهم کرده و امید است بتوانیم بخش کوچکی از مشکلات این مرکز را حل کنیم.
عطایی اظهار داشت: نبود سرانه بودجه برای دانشجویان، نبود هیئت علمی و کمبود فضای فیزیکی از جمله مهم ترین مشکلات دانشکده فنی خوارزمی شهرضا است.
وی گفت: ظرفیت پذیرش دانشجوی این دانشکده در رشته های برق صنعتی و امور عمومی ساختمان از 40 نفر به 80 نفر رسیده است.
رئیس آموزشکده فنی خوارزمی شهرضا با اشاره به ضرورت انتقال دانشکده فنی خوارزمی واحد برادران به ساختمان جدید تصریح کرد: این ساختمان در زمینی به مساحت12.5(دوازده و نیم) هکتار دارای ساختمان آموزشی به مساحت 1300 متر مربع با 12 کلاس 36 متر مربعی احداث شده اما امکانات رفاهی آن از جمله خطوط اینترنت و گاز به بهره برداری نرسیده است.
عطایی افزود: احداث پل عابر پیاده در جاده برای تردد دانشجویان از جمله وظایف دانشکده بوده که تا کنون مجوز های مورد نیاز صادر نشده و می طلبد تا به این امر توجه شود.
رئیس آموزشکده فنی خوارزمی شهرضا اظهار داشت: احداث ساختمان آزمایشگاه و سایت این مرکز نیز آغاز شده که تا کنون با تخصیص 500 میلیون تومان اعتبار عملیات زیرسازی آن آغاز شده و درصورت تخصیص 1 میلیارد تومان اعتبار و تکمیل این پروژه، 60 درصد از مشکلات کمبود فضای فیزیکی دانشکده حل خواهد شد.
عطایی گفت: با تلاش های فراوان توانسته ایم فضای سبز برای ساختمان جدید به صورت کاملا رایگان ایجاد کنیم.
وی با اشاره به تعداد زیاد اختراعات ثبت شده توسط دانشجویان این دانشکده تصریح کرد: سعی بر این است که پروژه های دانشجویی در راستای رفع نیاز های دانشکده فنی خوارزمی انجام شود.
انتهای پیام/م
رشته های کارشناسی ارشد ندارید؟:(