کرمانشاه،

خواص مفید شکلات تلخ

شکلات سرشار از مواد معدنی است و خوردن یک مربع کوچک از شکلات باعث می شود مواد معدنی مانند منیزیم، فسفر، پتاسیم، آهن، روی و ویتامین ها به خصوص ویتامین های گروه B مورد نیاز بدن تامین شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛فلاونوئیدهای موجود در شکلات تلخ  کارکردهای شناختی ما را بهبود می بخشد.


شکلات سیاه سرشار از کاکائو است همچنین فلاوونوییدهای موجود در کاکائوی تلخ باعث افزایش انعطاف پذیری دیواره عروق شده و خطر افزایش فشار خون و سکته‌های قلبی و مغزی را می‌کاهد.

مطالعات نشان می‌دهد که خوردن یک تکه شکلات تلخ در روز می‌تواند فشار خون را به حالت متعادل در بیاورد.

ترکیبات پلی فنیلی موجود در کاکائوی تلخ باعث بهبود روند خون رسانی بدن به ویژه بهبود خون رسانی به مغز و در نتیجه عملکرد مغز می‌شود به علاوه کافئین موجود در آن برای افزایش تمرکز نیز مفید است.

کاکائوی تلخ از پوست در برابر تاثیرات پیر کننده نور خورشید محافظت می‌کند. و خطر ابتلا به سرطان پوست را نیز کاهش می‌دهد.

کاکائوی تلخ در افراد مبتلا به بیماری‌های کبدی مانند یک مرهم عمل می‌کند و مصرف آن در کنار دارو می‌تواند در تسریع روند درمان این بیماری موثر باشد.

انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.