با در نظر گرفتن نمایشگاه دائمی یا فصلی اساب بازی تولیدکنندگان فرصت طولانی‌تری برای معرفی آثارشان دارند.

به گزارش گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیامک محی‌الدین بناب، برنده‌ی رتبه‌ی اول بخش سرگرمی فکری در دومین جشنواره‌ی ملی اسباب‌بازی، گفت: همین که ما در این جشنواره‌ها دیده‌ می‌شویم و می‌فهمیم کسانی هستند که برای حمایت صنعت اسباب‌بازی فعالیت می‌کنند مهم‌ترین موضوع است. آدم تلاشش را می‌کند، ولی وقتی نتیجه‌اش را می‌گیرد که دیده شود. من می‌توانم یک تابلوی نقاشی عالی هم بکشم، ولی چه فایده دارد اگر آن را در خانه‌ام بگذارم و هیچ‌کس نبیند؟

این طراح سرگرمی و بازی گفت که وقتی کار ما دیده می‌شود، عرضه می‌شوند و کسانی هستند که از جوانب مختلف طراحی، تولید، بسته‌بندی و غیره داوری‌اش می‌کنند؛ این واقعا به حال این صنعت مفید است.

وی افزود: از طرفی این جشنواره‌ی مسیر ارتباطی ما با مردم است. ما با حضور در این جشنواره می‌توانیم از نزدیک با مردم و پدرومادرها گفت‌وگو کنیم، توقعات‌شان را بشنویم و نقص‌های کارمان را برطرف کنیم. این‌طوری هم با سلیقه‌ی مشتری آشنا می‌شویم و هم با حضور در جمع دیگر تولیدکنندگان ایده‌ها و نظراتمان را تبادل می‌کنیم.

این برگزیده‌ی جشنواره‌ی ملی اسباب‌بازی پیشنهاد کرد که شاید بشود یک نمایشگاه دائمی یا فصلی در نظر گرفت تا تولیدکنندگان بتوانند از این فرصت برای مدت‌زمان طولانی‌تری استفاده کنند. او توضیح داد که با این کار از هزینه‌های تمام شده برای تولیدکنندگان کاسته می‌شود که هم به نفع مشتری و هم به نفع تولیدکننده است. از طرفی مردم به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به عنوان مرجعی برای تایید کیفیت فیزیکی و محتوایی اسباب‌بازی‌ها اعتماد دارند، اگر یک نمایشگاه دائمی با هدایت کانون وجود داشته باشند، مردم با خیال راحت‌تری اسباب‌بازی‌ها و سرگرمی‌های مورد نیاز کودکان‌شان را تهیه می‌کنند.



انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار