مرکز آمار ایران میزان تولید پارسال گوشت قرمز را 476 هزار تن اعلام کرد که نسبت به سال 1393، 12 درصد افزایش یافت.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از مرکز آمار ایران، مقایسه عملکرد پارسال کشتارگاه های کشور نسبت به سال 1393 از افزایش 12 درصدی تولید گوشت قرمز خبر می دهد که مقدار تولید گوشت برای گوسفند و بره 11 درصد، بز و بزغاله یک درصد، گاو و گوساله 14 درصد، گاومیش و بچه گاومیش پنج درصد و شتر و بچه شتر 21 درصد افزایش یافت.

پارسال وزن گوشت قرمز تولیدی از انواع دام های ذبح شده در کشتارگاه های کشور 476 هزار تن بود.

گوشت گاو و گوساله با 245 هزار تن وزن لاشه (51 درصد)، گوسفند و بره با 184 هزار تن (39 درصد)، بز و بزغاله با 37 هزار تن (هشت درصد) و سایر انواع دام ها با 10 هزار تن (دو درصد) از کل لاشه قابل مصرف سهم داشتند.

سال گذشته 385 کشتارگاه رسمی در سراسر کشور فعالیت داشت که در آنها 14 میلیون و 116 هزار راس انواع دام ذبح شد که گوسفند و بره با 10 میلیون و 235 هزار و 658 راس بیشترین سهم را داشت. 

ذبح دو میلیون و 551 هزار و 890 راس بز و بزغاله و یک میلیون و 277 هزار و 712 راس گاو و گوساله جایگاه های بعدی این آمار را به خود اختصاص داد. 

28 هزار و 689 راس گاومیش و بچه گاومیش و 22 هزار و 499 نفر شتر و بچه شتر نیز در این مدت ذبح شد.

این آمار شامل کشتار دام خارج از کشتارگاه های رسمی نمی شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار