وی افزود: تسهیلات 22 درصدی برای واحدهایی که هنوز درگیر مشکلات گذشته هستند و نتوانسته اند حساب شان را با بانک ها تسویه کنند برای رهایی این واحدها از مشکلات مناسب و راهگشا نیست.
وی نبود تقاضا و فروش محصولات را علاوه بر مشکل نقدینگی از جمله عمده ترین مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی استان عنوان و گفت: به نظر می رسد با توجه به بحران قیمت تمام شده در بنگاههای اقتصادی و عدم امکان رقابت با واحدهای مشابه خارجی از نظر قیمت تمام شده، تسهیلات 22 درصدی هیچ گرهی از مشکلات واحدهای تولیدی نخواهد گشود.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرم آباد با تاکید بر ظرفیت های بالای واحدهای کوچک و متوسط صنعتی برای ایجاد رونق اقتصادی افزود: از مجموع کل واحدهای صنعتی لرستان، یک هزار و 260 مورد جزو واحدهای کوچک بوده که 32 درصد این واحدها غیرفعال هستند.
سلاحورزی به ضرورت بازنگری در اوضاع واحدهای صنعتی و مشکلاتی که از گذشته به ارث برده اند اشاره کرد و گفت: مادامی که صاحبان واحدهای تولیدی و صنعتی خیال شان از بابت این مشکلات آسوده نباشد، شاید ریسک دریافت دوباره تسهیلات را نپذیرند.
وی با اشاره به راه اندازی ستاد اقتصاد مقاومتی در لرستان و ضرورت تکمیل واحدهای صنعتی دارای پیشرفت فیزیکی 60 درصد در قالب آن بیان داشت: تعداد این واحدها در لرستان قابل توجه است.
انتهای پیام /م