وی با اشاره به اینکه عملیات ساخت بیمارستان مهرگان بیش از 11 سال است آغازشده اما معطلمانده است، افزود: از رویکردهای ما احیاء ظرفیتهای راکد و نیمه تعطیل است و بیمارستان مهرگان نیز که در حوزه سلامت است جز اولویتها است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری لرستان گفت: دو راهکار برای احیا این ظرفیت داشتیم یکی اینکه بانک ملک را تملک کند و دانشگاه علوم پزشکی بعد از خریداری احیا کند یا اینکه سهامداران مشارکت کنند و بانک نیز عملیات را متوقف کند و خود سرمایهگذار کارها را انجام دهد.
وی بابیان اینکه طبیعی است رویکرد ما در استان جهتگیری به سمت بخش خصوصی است، افزود: جلسهای با سرمایهگذاران داشتیم که سرمایهگذاران برای مشارکت 30 درصد از باقیمانده اعلام آمادگی کردند اما درصورتیکه بانک نیز مشارکت کند و اگر این اتفاق ظرف یک سال و نیم نیفتد دیگر راهکار اجرا میشود.
غضنفری گفت: 370 پرونده در کارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید در نوبت است که هفته گذشته استاندار با معاونان هفت طرح بزرگ استان را در این کارگروه مطرح کردند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری لرستان با اشاره به اینکه در هفته گذشته سه نشست سنگین در تهران برگزار شد، گفت: بحث بررسی املاک تملک شده توسط بانکها یکی از این بحثها بود که مصوبات این جلسه بعد ابلاغ عملیاتی میشود.
وی با بیان اینکه لرستان در بحث اقتصاد مقاومتی پیش رو است،افزود: در رابطه با تفویض اختیارات نیز استاندار لرستان یکی از پنج استان دارای اختیار بود که در محضر ریاستجمهور و همه هیئت دولت سخنانی کرده و مشکلات را مطرح کرد که به گفته وی 90 درصد پیشنهادها دادهشده برای تفویض اختیارات به تصویب رسیده در صورتی که مصوبه آن ابلاغ شود رسانهای میشود.
غضنفری بااشاره به اینکه مشکلات خیلی از واحدها را در کارگروه پیگیری کردیم، گفت:هفت واحد مشکلدار ما موردبررسی قرار گرفت تعیین و تکلیف شدند، فقط کمیتهای مشخص برای پارسیلون بنا شد تشکیل شود تا در زمینهٔ مدیریت جدید پارسیلون جلسهای داشته باشیم و موضوع نهایی شود.
انتهای پیام/م