به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در شبکه های اجتماعی مشابه اینستاگرام می توان در مورد طبیعت و حفظ محیط زیست مطالب بسیاری خواند، پست هایی که از یک کاربر نگران محیط اطرافش بوده تا محیط بانانی که حافظ طبیعی ایران زمین هستند و در اوقات فراغت کاربران فضای مجازی را از آنچه در طبیعت و اتفاق می افتد را با خبر میکند.
همچنین چالش ملی برای حفظ محیط زیست ؛ با تشکیل کمپینی با عنوان "قلب من برای میراثمان می تپد" (طبیعت را خانه خود بدانیم) با حضور جمعی از راهنمایان گردشگری، نگهبانان محیطزیست و دوستداران تاریخ و فرهنگ در قالب تور برگزار شده است.
جواد قارایی مستند ساز ایرانی پس از ساخت دو مستند پیرامون طبیعت ایران و جذابیت های آن با عنوان "ایرانگرد" حالا در فضای مجازی از محیط زیست می نویسد.
او می گوید: برنامه هایی پر بیننده ای همچون "دورهمی" و "خندوانه" مهران مدیری و رامبد جوان در کنار جذابیت های خاص خود موضوع محیط زیست و فضای مجازی را به خوبی مطرح می کنند که درفرهنگ سازی جامعه تاثیر گذار است .
اين فعال محيط زيست كه در جشنواره "براي مادرم زمين مي نويسم" در اصفهان حضور داشت افزود: اگر کاربران نتوانند در فضای مجازی حقایق را به آن شکلی که هست منعکس کنند بدون شک در فضای حقیقی هم دچار مشکل خواهند شد. استفاده از سیستم های هوشمند برای فرهنگ سازی در جامعه و ارسال حقایق در کمترین زمان از سراسر دنیا پیشرفت شگرفی در دنیای مجازی و حقیقی فراهم کرده است.
وی ادامه داد: در دنیای ارتباطات و فضای مجازی استفاده از تلگرام و اینستاگرام زیاد شده است و باید درست استفاده شود. این فضا همانند چاقویی تیز و خوش ساخت بوده که میتوان از آن استفاده مفید و یا منفی داشت.
قارایی که هنگام تولید قسمت پنجم «ایرانگرد 3»، در کوههای زاگرس از زانو دچار حادثه شد، و همین حادثه باعث شد تا بیشتر از قبل در فضای مجازی فعال شود در پایان گفت: هم اکنون دوره درمانم را سپری می کنم و تا پنج ماه دیگر زمان می برد در صورت اجازه دکتر ادامه مستندم را خواهم ساخت.
وی در پایان گفت: از تمام هموطنان عزیزم که همواره حامی معنوی و روحی بنده بودند بیکران سپاسگزارم و برای تولید ادامه ی ایرانگرد لحظه شماری می کنم. سرافرازی ایران و ایرانی آرزوی همیشگی من است و در این راه با تمام توان تلاش کرده و خواهم کرد.
گفتگو: محبوبه حاج محمدی
انتهای پیام/