وی با اعلام اینکه دائمی شدن این قانون بعد نظارت و حمایت را برای تمامی افرادی که در این مجموعه ها فعالیت می کنند، افزایش می دهد، ادامه داد: بعد از تصویب، این لایحه به شورای نگهبان رفته و مجددا در آنجا ایرادات بررسی شده و به محض اعلام نهایی از طرف این شورا ، فرایند اجرا شدن قانون در دستور کار قرار می گیرد.
رییس سازمان مدارس غیردولتی با اعلام اینکه در 14 بند به لایحه ایراداتی وارد شده بود و بسیاری از آنها با رفع ابهامات برطرف شد، اظهار کرد: قانون مدارس غیردولتی سال 1367 تصویب شد اما بعد از 20 سال قانونی آزمایشی برای رفع ایرادات و اجرای در بازه زمانی پنج ساله مصوب شد.
گرد با اشاره به اینکه طی این دوره پنج ساله ، آسیب شناسی هایی روی قانون انجام می شود، عنوان کرد: با توجه به اینکه برخی بندهای این قانون اجرا نشده بود، تقاضای تمدید قانون از طرف دولت به مجلس ارایه شده و بندهای اجرا نشده مانند تعیین الگوی شهریه مدارس غیردولتی در مسیر اجرا قرار گرفت .
وی افزود: بعد از سه سال تمدید قانون آزمایشی، طی یک سال اخیربرای بحث دائمی شدن لایحه با کمیسیون آموزش و تحقیقات و کارشناسان و موسسان مذاکراتی انجام شد و در کمیسیون های مختلف مورد بحث و بررسی قرارگرفته تا به شکل دائمی و با توافق دولت و کمیسیون آموزش و تحقیقات تصویب نهایی شد .
رییس سازمان مدارس غیردولتی با اعلام اینکه قانون هیچگونه ارتباطی با خصوصی کردن ندارد، بیان کرد:یکی از تکالیف سند بنیادین اجرا و اصلاح این قانون بوده و بنا براقتضاهای آن می توان الگوی توسعه متوازن داشت.
گرد ایجاد هر مدرسه غیردولتی را بنا بر جایگاه و خواسته مردم منطقه برشمرد و عنوان کرد: در این راستا خواسته مردم باید در قالب سیاست های حاکمیتی آموزش و پرورش باشد و این قانون به نظامند کردن آن می پردازد.
وی در خصوص وضعیت تخلفات و نحوه برخورد با آن گفت: با توجه حکم انحلال برای تعدادی از مدارس ، شهریه های اخذ شده برگردانده شد و برخی هم در قالب شهریه ، هزینه فوق برنامه اخذ کرده بودند که این شهریه های مازاد به خانواده برگشت دادهشده است.
انتهای پیام/