جشنواره مرغوب ترین انجیر ایران عصر امروز در گلوگاه آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، برپایی نمایشگاه و غرفه‌های فروش، پخت غذاهای محلی ، قدردانی از علی‌اکبر ایران‌نژاد، پدر انجیر گلوگاه و عرضه فراوده هایی انجیر مانند ترشی و مربا ازجمله برنامه‌های مهم این جشنواره سه روزه است.

فرماندار گلوگاه شناساندن انجیر و نام گلوگاه در سطح ملی، اخذ برند انجیر برای گلوگاه ، جذب سرمایه‌گذار برای توسعه باغات و صنایع تبدیلی، معرفی جاذبه‌های و پتانسیل‌های شهرستان، ایجاد شغل پایدار از طریق تولید انجیر و رهایی از شغل فصلی در این راستا، عملیاتی کردن شعار سال اقتصاد مقاومتی، و فعال کردن تعاونی زنان روستایی از مهم‌ترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

تباکی با بیان اینکه انجیر در ۳۵ هکتار از باغات گلوگاه کشت می شود، افزود: کشت انجیر در اراضی شیب‌دار و جلگه‌ای و تغییر از کشت پراکنده انجیر به کشت انبوه در دستور کار است.

وی عمده ارقام انجیر شهرستان گلوگاه را سفید، سبز، سیاه و انجیر گلابی (چهارفصل) اعلام کرد و گفت: برداشت عمده این محصول در این شهرستان از ۲۰ خردادماه در برخی مناطق آغاز و تا ۲۵ آذرماه ادامه دارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.