به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه شبکه خبری العالم، یک کشاورز آمریکایی موفق شده است عجیبترین نوع ذرت را به طور طبیعی و بدون هیچگونه دستکاری ژنتیکی تولید کند.
همگی می دانیم که رنگ ذرت سفید درخشنده است که با کباب کردن یا آب پز شدن به رنگ زرد در می آید، اما دانههای ذرتی هم وجود دارند که نظیر کریستال و رنگین کمان هستند.
تصور نکنید که این دانه های به هم فشرده شده ذرت فتوشاپ بوده یا صرفا یک دستکاری ژنتیکی استف بلکه این دانه ها طبیعی و احتمالا متعلق به یک نوع ذرت بسیار قدیمی هستند که اخیرا احیا شده است. به این نوع ذرت در آمریکا، ذرت رنگین کمان یا ذرت سنگ شیشه ای گفته می شود.
داستان این نوع ذرت بدست یک کشاورز ساده به نام کارل بارنز در ایالت اوکلاهما آمریکا شکل گرفت. این کشاورز دارای مدرک کشاورزی است و در مزرعه خود در این ایالت زندگی می کند.
کارل به کاشت و برداشت برخی از انواع قدیمی ذرت اشتغال داشت و مشاهده کرد که برخی از انواع عجیب ذرت متعلق به دوران گذشته بار دیگر ظهور یافته است و به همین دلیل، اقدام به کاشت و برداشت انواع یاد شده به طور جداگانه کرد.
کارل در سطح وسیعی اقدام به کاشت این نوع خاص از ذرت رنگی کرد و با گذشت زمان، ذرتِ رنگی، موسوم به سنگ شیشهای در سال 1994 نمود یافت.
کارل بارنز، ذرت رنگی را به دوستان کشاورز خود نشان داد و در سال بعد دانه های این ذرت را در اختیار آنان قرار داد و کارل سال بعد برای ادامه زندگی به نیومکزیکو نقل مکان کرد و و از سال 1999 تا 2005 میلادی اقدام به کاشت ذرت رنگی کرد.
پس از گذشت چند سال، انواع جدیدی از ذرت ظهور یافت که جذاب تر و درخشان تر بود و کارل نام ذرت کریستال و یا سنگ شیشه ای برای آنها برگزید و انواع این ذرت در سال 2007 میلادی افزایش یافت و در سال 2012 میلادی در سطح وسیعی گسترش یافت.
ذرت شیشهای بر خلاف ذرت معمولی پوست سفتی دارد و هضم آن را با مشکل همراه می کند تا آنجا که برخی از افراد نام این نوع ذرت را ذرت سنگ چخماق گذاشتند و نمی توان آن را به دانه های ذرت بوداده و یا آن را آسیاب کرده و به آرد تبدیل کرد.
انتهای پیام/
آخه ذرتی که بد هضمه آرد هم نمیشه تازه بو داده هم نمیشه میخوایم چکار؟
حیف بلال های خودمون نیست.
چرا همش مرغ همسایه غازه.