وی ادامه داد: با حمایت های معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد دستاوردهای دانشمندان و محققان رباتیک هم در سطح ملی و هم بین المللی افزایش پیدا کرده است.
میرزاده با بیان اینکه در بین هشت کشور مطرح جهان که در مسابقات ربوکاپ 2016 آلمان شرکت کردند مجموعه دانشگاه آزاد مقام بالایی را کسب کرد، گفت: متاسفانه به دلیل مشکلات اخذ ویزا تعدادی از واحدهای ما نتوانستند در این مسابقات شرکت کنند وگرنه افتخارات بیشتری را به دست می آوردیم.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی درباره توسعه حوزه رباتیک اظهار داشت: برای صنعتی کردن ربات ها و به کارگیری آنها در بخش صنعت و سلامت برنامه ریزی کردیم و کنسرسیوم در حال تهیه آیین نامه ای است تا ربات ها در بخش خدمات (مثل امدادگری، آتش نشانی و زلزله)، حوزه های دفاعی و کاربردهای مربوط به رفاه جامعه، با کاهش قیمت تمام شده محصولات، وارد شوند.
وی با اشاره به 14 طرح قرارداد با صنعت افزود: به منظورانجام عملیات پیچیده در صنایع بزرگ کشور، قصد ساخت ربات برای آنها را داریم.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی درباره حمایت از قهرمانان و اندیشمندان حوزه رباتیک (به ویژه در مسابقات ربوکاپ 2016) عنوان کرد: آیین نامه ای را به منظور حمایت از استعدادهای درخشان برای ادامه تحصیل، استخدام در دانشگاه آزاد و تامین اعتبار لازم تحقیقات آنها داریم.
میرزاده افزود: درحال برنامه ریزی هدفمند هستیم تا علاوه بر حفظ این دانشجویان (اندیشمندان حوزه های مختلف بخصوص حوزه رباتیک)، موجبات ادامه تحصیلشان را (حتی اگر به درس خواندن در بعضی دانشگاههای معتبر جهانی نیاز داشتند) فراهم کنیم.
انتهای پیام/