به گزارش خبرنگار
دولت گروه
سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور در نشستی صمیمانه با اصحاب رسانه که امروز سهشنبه (19 مردادماه) برگزار شد، درباره پیگیری دولت از موضوع فیشهای حقوقی اظهار داشت: نظام جمهوری اسلامی ایران برآمده از اسلام و اعتقادات مردم است و این نظام هم باید در بحثهای مختلف عملی شود.
وی افزود: یکی از تهدیدهای موجود، موضوع عدالت است، بنابراین در پرداخت حقوق و مزایا باید عدالت رعایت شود. دریافت حقوق نامتعارف را دولت تایید نمیکند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور تصریح کرد: رئیس جمهور در ابتدای انتشار فیشهای حقوقی دستور پیگیری و برکناری داده است، در این رابطه سازمان اداری استخدامی احیا و لایحه قانونی مدیریت خدمات کشوری اصلاح شد، در حال حاضر هم دولت در حال پیگیری این موضوع است.
امیری اظهار داشت: در قوه مجریه تعداد مدیرانی که حقوقهای نامتعارف دریافت میکردند کمتر از 50 نفر بودند که بلافاصله با آنها برخورد شد، طرح فیشهای غیرمتعارف فرصتی بود که رهبر انقلاب و رئیسجمهور به آن ورود پیدا کردند.
وی ادامه داد: دولت در چند جلسه به بررسی این موضوع پرداخت و بحث فیشهای حقوقی تبدیل به فرصتی برای اصلاح برخی از قوانین کشور شد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور تصریح کرد: باید با موضوع حقوق نامتعارف، حقوقی برخورد کنیم. اینکه این موضوع تبدیل به یک ابزار سیاسی برای کنار زدن مدیران دولتی شود، شکل جناحی به خود میگیرد، بنابراین توصیه میکنیم که این موضوع را یک فرصت ببینیم و همه کمک کنیم که نظام پرداخت کشور اصلاح شود.
امیری در رابطه با طرح تشکیل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: دولت برای اینکه با فساد اقتصادی مبارزه شود مشکلی ندارد چرا که دولت مدافع مبارزه با مفاسد اقتصادی است.
وی افزود: در داخل ساختار دولت نهادهایی برای مبارزه با مفاسد اقتصادی وجود دارد بنابراین چون قانون اساسی بر ایجاد سازمانهای اداری زائد تأکید میکند، دولت باید در این مورد بیشتر کار کارشناسی انجام دهد.
در ادامه معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به مسئولیت خطیر خبرنگاران در جامعه امروز گفت: فعالیت خبرنگاران باید تخصصی شود و در این راستا ما همواره از امور رفاهی خبرنگاران از جمله بیمه آنان حمایت میکنیم و دولت اعلام آمادگی کرده تا برای حمایت از حقوق خبرنگاران لایحهای به تصویب برساند. بنده نیز در فرآیند قانونگذاری اگر کاری از دستم برآید انجام خواهم داد.
وی تأکید کرد: در این راستا تشکیل سندیکای خبرنگاران در کشور میتواند به عنوان یک موسسه عمومی غیردولتی و صنفی مطالبات خبرنگاران را سامان دهد. در حال حاضر حدود 11 هزار نفر از خبرنگاران بیمهاند در حالی که این افراد تعداد قابل توجهیاند که باید موقعیت شغلیشان تثبیت شود.
امیری اضافه کرد: حمایت قانونی در مسیر تصویب این لایحه پیگیری میشود و این موضوع فرصتی است که به میدان بیایند و بدون هیچگونه استرسی به فعالیتشان بپردازند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا شورای عالی همکاری دولت و مجلس مشارکت خوبی داشتهاند، اظهار داشت: این موضوع به عنوان یک ایده و پیشنهاد است. گاهی مطالبی میان دولت و مجلس مانند قانون برنامه ششم توسعه بودجه مطرح میشود که قبل از رسمی شدن، ذهنیتی میان هیأت رئیسه دولت و مجلس به وجود میآید تا زوایا و اهدافش مشخص شود و سپس در مرحله رسمی قرار گیرد. بر این اساس در این پروسه میتواند در سرعتبخشی کار دولت و مجلس کمک کند.
امیری در پایان در پاسخ به سوالی دیگری مبنی بر اینکه شما در کابینه به سمت اصولگرایی بیشتر حرکت کردید آیا این موضوع را تأیید میکنید، خاطرنشان کرد: من جزء هیچ جریانی نیستم و از ابتدا هم اعلام کردم که اصولگرایان و اصلاحطلبان فرزند انقلاب هستند و با یک جناح نمیتوان کشور را اداره کرد. بر این اساس نگاه بنده حزبی و جناحی نبوده و نیست.
انتهای پیام/