به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس، کارشناس باغبانی و گیاهان دارویی جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: تاکنون 900 تن سپستان از 200 هکتار از باغ های این محصول برداشت شده است.
مهراب عبدالعلیان پیش بینی کرد: تا پایان فصل برداشت هزار تن سپستان از باغ های استان برداشت شود.
وی افزود: بیشتر باغ های سپستان هرمزگان در شهرستان های رودان، میناب و بندرعباس قرار دارد .
کارشناس باغبانی و گیاهان دارویی جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: میوه سپستان هم بصورت نارس در تهیه ترشی و هم بصورت خشک برای مصارف دارویی در استان و استان های همجوار استفاده می شود.
درخت سپستان با نام علمی «کوردیا مکسیان» بومی استان هرمزگان است.
خواص دارویی سپستان کاهش فشار خون، گرفتگی سینه، کاهش عوارض آسم و عفونت های روده است.
فصل برداشت از خرداد تا پایان شهریور است.
انتهای پیام/ع