به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛ معاون سلامت دامپزشکی خراسان جنوبی در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در استان طی ۴ ماهه اول سال جاری حدود ۷ هزار و ۲۷۶ تن گوشت مرغ تولید شد.
دکتر اصغرزاده افزود: طی 4 ماهه اول سال جاری از ۹ میلیون و 500 هزار قطعه مرغ تولیدی در استان ، تعداد ۴ میلیون و ۴۳ هزار قطعه مرغ در کشتارگاه های استان کشتار شد و حدود 5 میلیون 500 هزار قطعه مرغ زنده به استان های سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی ارسال شد.
وی افزود : در سال گذشته سیر صعودی دما و گرمای هوا، افزایش قیمت جوجه ، نهاده ها و بروز بیماری آنفلوانزا در برخی استان های کشور و کشورهای همسایه ، به عنوان مهمترین علل کاهش جوجه ریزی در واحدهای پرورش می باشد.
انتهای پیام/غ