کجاش بد بود شاید همه وسایلش بهداشتی باشه ربطی نداره حتما بیل و میگید خب اگه بیل رو فقط برای پاپ کورن استفاده کرده باشند مشکلی نداره یا ظرفی که داخلش سرخ می کردند نمیشه برای هربار استفاده کلی روغن هدر بدن یا گونی که مشکلی نداشت کجاش چندش آور بود؟
چندش کار رستوران دار ایرانی بود که تو دستشویی مرغ ها رو پاک می کرد یا اکثر رستورانهای ما که گوشت و مواد تاریخ مصرف گذشته و گند زده رو به خورد مردم می دن
کارخانه های ماهم بهتر از اونا نیستن من مغازه دارم چندروز پیش ویزیتور شرکت دلستر اومد سفارش بگیره گفتم این هفته سفارش ندارم گفت میخواد گران بشه بهش گفتم گران میخرم گران میدم گفت از سود شما کم میشه آخه یکی نیست جلو اینا رو بگیره کیفیت پایین محصولات من مردم ایران بدبختم که باید به محصولی اندی مبلغ پول بدیم که ارزشی نداره بجای پرداخت2500به دلستر مثلاهلو 3500بدیم 1کیلو انگور بگیریم و مصرف کنیم ارزش غذایی فراوانی نصیب بدن ما میشه ودراینده دچار هزاران مرض نمیشیم
کارخانه های ماهم بهتر از اونا نیستن من مغازه دارم چندروز پیش ویزیتور شرکت دلستر اومد سفارش بگیره گفتم این هفته سفارش ندارم گفت میخواد گران بشه بهش گفتم گران میخرم گران میدم گفت از سود شما کم میشه آخه یکی نیست جلو اینا رو بگیره کیفیت پایین محصولات من مردم ایران بدبختم که باید به محصولی اندی مبلغ پول بدیم که ارزشی نداره بجای پرداخت2500به دلستر مثلاهلو 3500بدیم 1کیلو انگور بگیریم و مصرف کنیم ارزش غذایی فراوانی نصیب بدن ما میشه ودراینده دچار هزاران مرض نمیشیم
چندش کار رستوران دار ایرانی بود که تو دستشویی مرغ ها رو پاک می کرد یا اکثر رستورانهای ما که گوشت و مواد تاریخ مصرف گذشته و گند زده رو به خورد مردم می دن
چه خوشمزه
تو کارخونه های ایران هم دقیقا همینطوره