وی در ادامه تصریح کرد: مراحل تهیه، آماده سازی و طبخ غذای گرم همگی با مشارکت خادمان امام رضا(ع) و با نظارت آستان قدس رضوی انجام شده و در ایستگاه صلواتی واقع در ورودی باب الجواد(ع) حرم مطهر رضوی همه روزه در دهه کرامت توزیع می گردد.
مدیر امور رفاه زائرین آستان قدس رضوی همچنین گفت: در راستای همین نگاه و در ادامه توزیع غذا در سحرگاه های ماه مبارک رمضان، در این ایام نیز توزیع 15 هزار پرس غذا در وعده شام در دستور کار این مدیریت قرار دارد.
وی تصریح کرد: آماده سازی و طبخ غذا توسط خادمان و خدمتگزاران انجام شده و در مناطق کم برخوردار و محروم حاشیه شهر توزیع می شود.
حبیبی پور در ادامه گفت: به منظور ایجاد شور و نشاط معنوی در سطح شهر 8 ایستگاه صلواتی احداث شده است که از زائران و مجاوران با کیک و شربت پذیرایی خواهند کرد.
انتهای پیام//