به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز علیرضا شیرین صحرایی افزود:طبق سرشماری سال 90 میزان 7 درصد جمعیت شهرستان دزفول بیسواد و یا کم سواد هستند که بیشتر این افراد در مناطق روستایی،حاشیه ای و عشایری سکونت دارند.
رئیس نهضت سواداموزی شهرستان دزفول اظهار کرد:پارسال از تعداد1هزار و 800 بیسواد شناسایی شده در دزفول با تلاش و پیگیری همکاران حدود 75 درصد آنان در دوره های مختلف سواد آموزی شرکت کردند.
شیرین صحرایی گفت:امسال نیز سهمیه شهرستان دزفول برای باسواد کردن افراد بیسواد تعداد 2 هزار و100 نفر می باشد که از این تعداد 1 هزار و 100 نفر در دوره اول سوادآموزی،700 نفر در دوره انتقال و 300 نفر در دوره تحکیم می باشند.
وی بیان کرد:برای تحقق سهمیه اختصاص داده شده به دزفول و باسوادی حداکثری تاکنون تبلیغات بسیاری با نصب و پخش تراکت در مناطق پرتردد شهر انجام شده و ادامه دارد.
رئیس نهضت سوادآموزی دزفول تمایل نداشتن افراد بیسواد برای سواد آموزی را مشکل اصلی نهضت سوادآموزی برشمرد و گفت:باید نیاز به سوادآموزی در این افراد احساس شود و خود به دنبال کسب علم و سوادآموزی باشند.
وی با تاکید بر اینکه بیسوادی باید به عنوان یک نقص و ضعف در افراد مطرح شود تا به دنبال رفع ضعف باشندتصریح کرد:کلیه دستگاه های اجرایی ومدیران باید در این خصوص فعال باشند و به یاری سوادآموزی بشتابند.
شیرین صحرایی گفت:در حال حاضر آموزشیار و نیروی رسمی در سوادآموزی نداریم و افرادی که حداقل مدرک تحصیلی دیپلم داشته باشند می توانند به عنوان آموزش دهنده افراد بیسواد با نهضت سواد آموزی همکاری کنند و تعداد آموزشیاران شهرستان دزفول 300 نفر می باشد.
انتهای پیام/م